Rellen in Parijs na overwinning Frankrijk

11 juli 2018

In Parijs zijn dinsdagnacht rellen uitgebroken na de halve finale van het WK voetbal tussen Frankrijk en België. De voetbalfans gooiden met glas en andere spullen naar de politie. Er is tenminste één relschopper opgepakt.

Alle afleveringen

00:29

Bejaarde man bevrijd uit zinkende auto

Een heldendaad bij de Gentse Watersportbaan vanmiddag. Een auto, met 91-jarige bestuurder en zijn passagier, belandde in het water. Dankzij oplettende omstanders konden zij ongedeerd uit het voertuig gehaald worden.
00:36

Roltrap metrostation Rome stort in

In Rome is dinsdag een roltrap in een metrostation ingestort. Meerdere mensen raakten gewond.
00:50

De Invictus Games zijn begonnen

Op zaterdag zijn de Invictus Games geopend door Prins Harry in Sydney.
00:33

Koningspaar begroet Queen Elizabeth

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima moesten diep buigen om de koningin van Engeland te begroeten.
01:01

Erdogan: Moord op Khashoggi was gepland

De moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi was gepland, zo heeft de Turkse president Erdogan vandaag gezegd. Volgens Erdogan is er sprake van een politieke moord.
00:46

China opent na tien jaar bouwen langste brug ter wereld

Na tien jaren bouwen opent de Chinese president Jinping de langste brug ter wereld. Het bouwwerk verbindt de regio's Hongkong en Macau met elkaar.
01:24

Slachtoffer 'vliegtuig-racist': Ik huil er nog steeds om

Eerder deze week dook er een video op waarin een blanke man racistisch tekeerging tegen een zwarte, oudere dame. Zij en haar dochter werden geïnterviewd.
00:34

Ernstig treinongeluk in Taiwan vastgelegd

Bij een treinongeluk in Taiwan zijn 18 mensen om het leven gekomen. Het ongeluk werd vastgelegd op een beveiligingscamera.
01:07

Automonteur scheurt in Porsche van klant

Een vrouw uit Wales heeft ontdekt dat een automonteur is gaan scheuren met haar Porsche Boxster, die ze had binnengebracht voor onderhoud. Jane Symonds kwam daarachter toen ze haar auto terugkreeg en merkte dat het benzinepeil met een kwart was gedaald.

Vergelijkbare shows