Vallend kind wordt opgevangen met laken

10 augustus 2018

Een 7-jarig kind viel woensdag van de vierde verdieping van een flatgebouw in China. Omstanders braken de val van de jongen met een laken.

Alle afleveringen

00:39

Blushelikopter temt vlammen vlak langs drukke snelweg

Een blushelikopter heeft maandag water op een grote bosbrand naast een snelweg in de Amerikaanse staat Californië gegooid.
00:43

Burgemeester Parijs legt krans tijdens herdenking Bataclan

Premier Edouard Philippe van Frankrijk en burgemeester Anne Hidalgo van Parijs legden dinsdag een krans bij de Bataclan. Daar doodden terroristen drie jaar geleden 90 mensen. In totaal eisten de aanslagen in Parijs op 13 november 2015 130 levens.
00:36

Stad in Californië volledig weggevaagd door vlammenzee

De bosbranden in Californië zijn nu al de ergste in de geschiedenis van de Amerikaanse staat. De stad Paradise is zelfs compleet van de kaart geveegd.
00:46

Duits horrorpark bezorgt Center Parcs weer last

Een vakantiepark in Zuid-Duitsland blijft Center Parcs hoofdbrekens bezorgen. Begin oktober, toen Ferienpark Allgäu geopend werd, bleken er zoveel gebreken te zijn dat gasten rechtsomkeert maakten en het park weer gesloten moest worden. Nu is het weer open, maar klaagt de plaatselijke brandweer.
00:28

Sinkhole slokt vrouw op in China

Een vrouw is zondag in de Chinese stad Lanzhou in een sinkhole gevallen.
00:53

Argentijnen breken wereldrecord door 11.287 pizza's te maken

Zo'n vierhonderd Argentijnse pizzabakkers hebben maandag in Buenos Aires een wereldrecord verbroken. Zij bakten in de hoofdstad ruim 11.000 pizza's binnen twaalf uur.
00:53

‘Israël bombardeert tv-station Hamas’

Militante Palestijnen in Gaza hebben maandag honderden projectielen afgevuurd op Israël. De Israëlische strijdkrachten voerden op hun beurt meer dan zeventig luchtaanvallen uit en bombardeerden onder meer een televisiestation van de Palestijnse beweging Hamas.
02:10

Bizarre reclame van de 'Trumpy Bear' gaat opnieuw viral

De reclame werd in juli 2017 voor het eerst uitgezonden, maar is op sociale media opnieuw viral gegaan. Als je denkt dat het satire is: dat is het niet.
00:50

Spider-Man-bedenker Stan Lee overleden

De belangrijkste striptekenaar van Amerika, Stan Lee, is op 95-jarige leeftijd overleden. Hij was de bedenker van onvergetelijke superhelden als Spider-Man, The Hulk, Iron Man, Black Panther en X-Men. Zijn fantasie om dit soort stripfiguren te bedenken leek grenzeloos.

Vergelijkbare shows