Vrouw laat kind vallen tijdens gevecht

13 september 2018

Tijdens een gevecht tussen vijf vrouwen in Saudi-Arabië, kan een van hen haar kind niet vast blijven houden en laat haar kroost meerde malen uit haar armen vallen.

Alle afleveringen

00:52

Gemummificeerde katten en krokodillen gevonden in Egypte

Bij opgravingen in Egypte zijn gemummificeerde dieren gevonden, zoals katten, mestkevers en krokodillen. Ze zijn gevonden in Saqqara, een tombe dichtbij Caïro, waar sinds vorig jaar weer opgravingen worden gedaan.
00:36

Canada: wij hebben Khashoggi-tapes gehoord

De Canadese premier Justin Trudeau is de eerste westerse regeringsleider die heeft bevestigd dat zijn land de Turkse opnames van de moord op de Saoedische journalist en schrijver Jamal Khashoggi heeft gehoord.
01:27

Amerikaanse sterren vluchten voor bosbrand

De Amerikaanse staat Californië wordt geteisterd door natuurbranden. Zo'n 250.000 inwoners, waarvan ook Amerikaanse beroemdheden zijn geëvacueerd.
00:33

Drie jaar na de aanslag in Bataclan

Het is drie jaar geleden sinds Parijs werd opgeschrikt door terroristische aanslagen op verschillende plekken in de stad. Er vielen 130 doden, waarvan 89 in poppodium Bataclan.
00:48

Michelle Obama over haar memoires 'Mijn Verhaal'

Michelle Obama heeft haar herinneringen op papier gezet. 'Mijn Verhaal' komt op dinsdag uit. Ze schrijft onder meer over haar leven als First Lady, politiek en Donald Trump
01:26

Japanse man trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde op zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden. Hij trouwde met Hatsune Miku, een zangeres die enkel bestaat in virtual reality.
01:40

Prins Charles wacht al zeventig jaar op de troon

Hoe lang moet prins Charles nog wachten op de troon? Woensdag wordt de oudste zoon van koningin Elisabeth zeventig jaar. Onder de Britten is hij alles behalve populair.
01:23

Dakloze ramt terrorist met winkelwagentje

Een 46-jarige dakloze Australiër wordt onthaald als een held nadat hij met een winkelkarretje een terrorist probeerde te rammen die op vrijdag drie mensen neerstak in het centrum van Melbourne.
00:51

Topless vrouwen bestormen auto Trump in Parijs

Twee topless activisten van de Oekraïense feministische protestgroep Femen zijn vandaag tot bij de wagen van de Amerikaanse president Donald Trump gekomen toen die voorbijreed onderweg naar de Wapenstilstand-herdenkingen in Parijs.

Vergelijkbare shows