De Dordtenaar

Alle afleveringen

02:04

Sliedrechters nemen kijkje in hennepcontainer

Met hennep voorlichting geven over hennep, dat gebeurde woensdag in een container op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht. Inwoners werden er gewezen op de gevaren.
01:29

Enorme brand verwoest Montapacking in Molenaarsgraaf

Een opslagloods van Montapacking aan de Polderweg Oost in Molenaarsgraaf is gisternacht door brand verwoest. Zelfs heli's van defensie moesten eraan te pas komen om het vuur te bestrijden.
01:36

Dordtse (76) heeft haar tanden weer terug

De Dordtse Tineke Bosman (76) was haar tandprothese al een maand kwijt, maar heeft hem nu weer terug. Met dank aan de vinder die een foto van het verloren gebit deelde.
01:02

Enorme brand bij Montapacking in Molenaarsgraaf

In een loods van een opslagbedrijf aan de Polderweg-Oost in Molenaarsgraaf is vannacht rond half vijf brand uitgebroken. De Polderweg-Oost is vanwege de brand afgesloten voor verkeer.
00:39

Enorme brand bij loods in Molenaarsgraaf

In een loods van een opslagbedrijf aan de Polderweg-Oost in Molenaarsgraaf is vannacht rond half vijf brand uitgebroken. De Polderweg-Oost is vanwege de brand afgesloten voor verkeer.
02:17

Kinderen uit Voedselbankgezinnen in de watten gelegd

Ruim 150 Dordtse voedselbankkinderen beleefden zaterdag een zorgeloze ochtend. De High Five Foundation legde hun in de watten tijdens de vierde editie van de Make Over Day. Een dag die mogelijk wordt gemaakt door de Kiwanis Club Dordrecht.
01:48

'Superhelden' maken het oversteken veiliger in Dordrecht

Automobilisten die vandaag over de Spuiboulevard in Dordrecht reden, liepen kans om door ‘oversteekheld’ Ise en haar klasgenootjes naar de kant gehaald te worden. Het betrof de aftrap van een campagne om het aantal verkeersongelukken op en rond zebra’s terug te brengen.
00:54

Familie en vrienden nemen afscheid van ‘goeie gozer’ Patrick

Naasten van de vorige week overleden Dordtenaar Patrick Kappetein (44) hebben gisteren afscheid van hem genomen in de Wilhelminazaal van de Essenhof.
01:49

Vluchtelingen leren de taal met 'Praat Nederlandse Met Me'

Vluchtelingen in Papendrecht leren Nederlands bij de eerste editie van 'Praat Nederlandse Met Me'. Met een band zingen ze mee met bekende Nederlandse

Vergelijkbare shows