De Dordtenaar

Alle afleveringen

00:51

Berging tankwagen op A16

De gekantelde tankwagen op de A16 is in de nacht van maandag op dinsdag geborgen. De A16 was daarom opnieuw volledig afgesloten vanaf knooppunt Klaverpolder tot Dordrecht.
00:56

Basisschool op Brouwersdijk even ontruimd om gaslucht

Het oude gedeelte van basisschool PiusX is heel even ontruimd geweest omdat er een gaslucht werd geroken in twee leslokalen. Voor ruim honderd kinderen werd te les onderbroken. Inmiddels zitten de kinderen weer in de klas.
00:59

Gevonden explosief Leerdam veilig tot ontploffing gebracht

Een klein deel van de vuurwerkvoorraad die vanmorgen aangetroffen werd in de Leerdamse Lindestraat is op een veilige plek tot ontploffing gebracht.
00:42

Kentekenparkeren van start in Dordrecht

Automobilisten in Dordrecht zijn gewaarschuwd. Vanaf vandaag worden alle parkeerautomaten vervangen door nieuwe exemplaren die gebruik maken van kentekenparkeren.
02:16

Strafeisen voor verdachten in Grindr-zaak

Uploaded by MyChannels
01:57

The Passion komt naar Dordrecht

Lange tijd moest hij zijn mond houden over het paasevenement The Passion dat naar Dordrecht komt. Burgemeester Wouter Kolff is maar wat blij dat Dordrecht straks weer in de spotlights staat.
00:46

Koe rent door straten Alblasserdam

Een ontsnapte koe is woensdagavond en donderdagochtend op avontuur gegaan in Alblasserdam. Tot tweemaal toe rende het jonge dier door de straten van Alblasserdam.
01:48

Egelopvang Papendrecht houdt open dag

De egelopvang in Papendrecht opent haar deuren voor het grote publiek. De medewerkers willen een kijkje achter de schermen geven en vragen van geïnteresseerden beantwoorden.
00:57

Stille tocht voor overleden Leonardo (17)

Een stille tocht trok vanavond door de straten van Hendrik-Ido-Ambacht naar de Crezéepolder. Zeker 200 mensen namen deel aan de tocht ter nagedachtenis aan Leonardo Schouten (17). De jongen overleed in de nacht van vrijdag op zaterdag aan een overdosis drugs in de Crezéepolder.

Vergelijkbare shows