De Gelderlander

Alle afleveringen

01:03

Fabriek dropt partij mosterd bij Linssen en Vitesse

Bryan Linssen heeft genoeg mosterd voor de rest van zijn leven. De aanvaller van Vitesse ontving dinsdag van een fabrikant letterlijk een vrachtlading van de smaakmaker. Twee pallets met potten en nog een dozijn emmers werd voor de deur van de Arnhemse club afgeleverd. Beeld:
02:38

Kun je winnen van je eigen hersenen? Na InScience weet je 't

Het studentenleven van binnenuit door studenten van de HAN en de Radboud Universiteit. In deze aflevering aandacht voor InScience, het internbationaal science festival in Nijmegen. Wie is Jan Bot, gamen tegen je brein en artificial reality.
01:16

Demonstratie voor en tegen zwarte piet bij intocht Nijmegen

Bij de intocht van Sinterklaas zullen voor- en tegenstanders van zwarte piet komen demonstreren. Weerhoudt dit mensen om naar de intocht te komen? Beeld: Nanne Nicolasen.
01:46

Zo is het om autisme te hebben

Hoe is het om autistisch te zijn? Dat ervoeren achttien deelnemers gistermiddag in het gemeentehuis van Beuningen. Aan de hand van negen opdrachten namen ze een kijkje in de wereld van het autisme.
01:07

Advocaat Wijnand B.: 'goede verdediging onmogelijk'

Wijnand B. is verdachte van de zware mishandeling van dominee Ebi Wassenaar in Rhenoy. Zijn advocaat vindt dat door de beperkingen van B. een goede verdediging onmogelijk is.
00:58

'Historisch' stukje stadsmuur met schietgaten gevonden

De blootgelegde kazemat staat symbool voor het Doetinchemse oorlogsgeweld in de 16de en 17de eeuw. Beeld: Jan Ruland
01:01

Eindelijk stadsboerderij aan het Spijk in Wageningen

Louter blije gezichten gistermiddag aan het Spijk in Wageningen. De handtekeningen zijn gezet en de laatste juridische strijd is beslecht. In het voorjaar is Wageningen een stadsboerderij rijk.
04:13

Joa Joa Jolink: 'D’ran-voetbal, dat is echt ons voetbal'

Hoe staat het ervoor bij De Graafschap? Bennie Jolink en clubwatcher Mark van Steenbergen van de Gelderlander bespreken het wel en wee van de Achterhoekse trots. Ze blikken terug op een sterke prestatie tegen PSV en kijken vooruit naar een stevige pot tegen Utrecht. Beeld: Bert Kamp / Mei-Lin Cazemier
01:04

Op rollerskates door de oude V&D in Veenendaal

Maandag is een tijdelijke rollerskatebaan geopend in het voormalige V&D-pand in hartje Veenendaal. Beelden: Eric Wijnacker

Vergelijkbare shows