Eindhovens Dagblad

Alle afleveringen

00:44

Gouden laarzen van 25.000 euro leveren ontwerpster prijs op

Zeynep Dağ uit Eindhoven, eigenaresse van het exclusieve schoenenmerk Alzúarr, is uitgeroepen tot ‘etnische ondernemer van het jaar’. Ze ontwierp onder andere een paar exclusieve gouden laarzen met 24 karaats bladgoud voor de wereldberoemde zangeres Beyoncé.
02:31

Het geheim van Mark van Bommel

Mark van Bommel is als trainer in de eredivisie begonnen met twaalf overwinningen en dat heeft in 63 jaar competitievoetbal nog nooit een coach gepresteerd.
02:07

4,5 jaar cel voor wraakvader

Helmonder Mario Haazen (53) heeft maandagochtend in hoger beroep 4,5 jaar gevangenisstraf gekregen voor het met opzet slaan met een schop op het hoofd van de 48-jarige man die zijn 14-jarige dochter op internet verleidde.
02:31

Glow van start met vuurwerk

De dertiende editie van lichtfestival Glow trapt zaterdag officieel af met een lichtshow met vuurwerk in het Philips Stadion.
01:40

Stadionverbod van 5 jaar voor PSV-fan na knuffel met spelers

PSV-fan Alwin van Ampting uit Wintelre krijgt een stadionverbod omdat hij tijdens PSV-Ajax in september na de 2-0 van de Oosttribune naar beneden stormde en met onder andere Steven Bergwijn het doelpunt vierde. Het leverde hem een prachtige foto en een stadionverbod op.
02:12

Haalt Van Bommel de twaalfde overwinning op rij binnen?

PSV watcher Rik Elfrink kijkt terug op de wedstrijd van PSV tegen Tottenham Hotspur en vooruit naar de wedstrijd tegen De Graafschap.
01:26

Glow als zesgangendiner

Tong, oog en oor worden geprikkeld bij Diner in Motion. Donderdag opende het culinaire equivalent van het populaire lichtfestival de deuren in de Piazza in Eindhoven.
01:42

Met 190 scheuren in een zelfrijdende Maserati

Zes lezers van het ED mochten donderdagmiddag een testritje maken in een Maserati Levante. Dat ging gedeeltelijk met losse handen omdat de auto uitgerust is met technieken die de auto op sommige vlakken zelfstandig kunnen laten rijden.
01:51

Op 60 meter hoogte aan de voeten van Jezus

De toren van de Paterskerk in Eindhoven wordt gerenoveerd en schoongemaakt, tot aan het beeld van Jezus Waaghals op 60 meter hoogte toe.

Vergelijkbare shows