Superfans van Oranje

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

'Die fan in mij, dat jonge jongetje, kwam weer naar boven'

Zeven jaar hebben we als Nederland moeten wachten om weer mee te mogen doen met een eindtoernooi, maar nu is het eindelijk zover! In de vierdelige serie Superfans van Oranje (in samenwerking met Jumbo) gaat Qmusic-dj Joost Swinkels de straat op om te kijken waar de grootste Oranjefans zitten en wat hun oranjebeleving is. Deze aflevering is Joost in Nijmegen om daar de balans op te maken na de wedstrijd tegen Oekraïne.

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

Voetbalfans voorspellen uitslag Nederland versus Oekraïne

Het is eindelijk zover: Nederland speelt tegen Oekraïne. Maar wie zal er gaan winnen? De inwoners van Breda doen alvast een voorspelling over de uitslag.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe moeten we Oranje supporter zijn?

Zeven jaar hebben we als Nederland moeten wachten om weer mee te mogen doen met het EK. Weten we na al die jaren nog wel hoe we Oranje supporter moeten zijn?

Dé Oranjestraat van Nederland

NIEUW
07:14
Geselecteerd Speelt nu af

Ahornstraat in Breda: Ons pronkstuk is de grote leeuw

Presentator Quinten Popma gaat op zoek naar Dé Oranjestraat van Nederland. De tweede genomineerde voor deze felbegeerde titel is de Ahornstraat in Breda. Jaimy, één van de trotse inwoners van deze straat, laat Quinten zien hoe hij zijn straat in de oranjesferen heeft weten te brengen.

NIEUW
06:10
Geselecteerd Speelt nu af

'We hebben hier drie kilometer aan oranjevlaggetjes hangen'

Presentator Quinten Popma gaat op zoek naar Dé Oranjestraat van Nederland. De eerste genomineerde voor deze felbegeerde titel is de Wielewaal in Nieuwegein. Mario, één van de trotse inwoners van deze straat, laat Quinten zien hoe zij hun straat in de oranjesferen hebben weten te brengen.

EURO 2020

NIEUW
03:27
Geselecteerd Speelt nu af

Duitsland - Letland

Bekijk hier de samenvatting van de oefenwedstrijd tussen Duitsland en Letland in voorbereiding op het aankomende EK.

NIEUW
01:55
Geselecteerd Speelt nu af

Gosens en Gündogan schieten Duitsland op voorsprong

Robin Gosens en Ilkay Gündogan schieten Duitsland in de eerste helft op voorsprong tegen Letland.

NIEUW
01:09
Geselecteerd Speelt nu af

1-0 Lukaku (België - Kroatië)

Volg de oefeninterlands via Ziggo Sport

NIEUW
02:35
Geselecteerd Speelt nu af

Samenvatting Nederland - Georgië

Volg de oefeninterlands via Ziggo Sport

NIEUW
01:53
Geselecteerd Speelt nu af

Luis Enrique: 'Dit is niet de selectie die ik wilde'

Luis Enrique, bondscoach van Spanje, verklaart zijn keuze van de Spaanse selectie voor het aankomende EK.

Mooiste shirt Euro 2020

NIEUW
05:35
Geselecteerd Speelt nu af

Zenden blikt terug op mislukte salto tijdens EK 1998

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Boudewijn Zenden in de hoofdrol. Hij blikt terug op zijn mislukte salto tijdens het EK in 1998 en de dag waarop hij hoorde geselecteerd te zijn voor het Nederlands elftal.

NIEUW
04:49
Geselecteerd Speelt nu af

Lieke Martens over de strijd tegen het Duitse vrouwenteam

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Lieke Martens in de hoofdrol. Ze vertelt uitgebreid over haar passie voor voetbal en de strijd tegen het Duitse vrouwenteam.

NIEUW
04:48
Geselecteerd Speelt nu af

John Heitinga kan niet wachten mee te lopen in de Oranjemars

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer John Heitinga in de hoofdrol. Hij heeft vertrouwen in het elftal, heeft zin om de Oranjemars mee te lopen en het toernooi mee te maken als fan.

NIEUW
05:00
Geselecteerd Speelt nu af

Luuk de Jong hoopt iets moois mee te maken op het EK 2021

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Luuk de Jong in de hoofdrol. Hij heeft het over de herinneringen die hij heeft aan het Nederlandse shirt en wat voor waarde sommige voor hem hebben.

NIEUW
08:47
Geselecteerd Speelt nu af

Ronald de Boer over zijn avonturen tijdens het EK in 2000

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Ronald de Boer in de hoofdrol. Hoe heeft hij het EK in 2000 ervaren en hoe schat hij de kansen in van het Nederlands elftal?

NIEUW
05:14
Geselecteerd Speelt nu af

Pierre van Hooijdonk heeft vertrouwen in oranje

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Pierre van Hooijdonk in de hoofdrol. Hoe schat hij de kansen van het Nederlands elftal in op dit EK?

Als ik bondscoach was

NIEUW
08:14
Geselecteerd Speelt nu af

Theo Janssen: 'Roken mag, als ze maar presteren op het veld'

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: Theo Janssen over de gezelligheid bij voetbal en verschillende kijk op het spel door mannen en vrouwen.

NIEUW
01:48
Geselecteerd Speelt nu af

BN'ers geven bondscoach Frank de Boer voetbaladvies

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: een compilatie van alle Bekende Nederlands hun tips aan Frank de Boer.

NIEUW
08:01
Geselecteerd Speelt nu af

Glenn Helder wil De Ligt als aanvoerder Nederlands elftal

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: Glenn Helder die vertelt wie hij als de beste aanvoerder van het Nederlands elftal ziet.

NIEUW
06:40
Geselecteerd Speelt nu af

Henry Schut hoopt Arjen Robben te zien spelen op het EK

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: Henry Schut, die uitlegt waarom hij Robben en Huntelaar graag zou zien spelen op het EK 2021.

NIEUW
06:48
Geselecteerd Speelt nu af

Bas Nijhuis: 'Spelers die risico nemen, daar hou ik van'

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: Bas Nijhuis die wat trucs geeft om uit te halen bij een scheidsrechter.

NIEUW
08:51
Geselecteerd Speelt nu af

Özcan: 'Elk elftal heeft een psychopaat nodig'

In de serie 'Als ik bondscoach was' gaat Diana Kuip langs bij voetbal-liefhebbende BN'ers (waaronder oud-voetballers) die hun ideale opstelling voor het Nederlands elftal op een whiteboard tekenen. Voorafgaand en na het maken van de opstelling vraagt Diana hen van alles over hun oranje-beleving, liefde voor de sport, wat voor bondscoach zijzelf zouden zijn en natuurlijk de gekozen opstelling. Met deze week: Özcan Akyol over zijn fanatisme voor het kijken naar voetbal.