Films & Series

Alle afleveringen

02:06

Bradley Cooper over zijn regiedebuut 'A star is born'

Ab Zagt spreekt Bradley Cooper over zijn nieuwste film
01:40

Op de set van de nieuwe serie Keizersvrouwen

Keizersvrouwen is een nieuwe Nederlands-Vlaamse crime-dramaserie die zich afspeelt in de wereld van highclassescort en drugskartels van Amsterdam en Antwerpen. Hoofdrollen zijn voor Thijs Römer en Karina Smolders.
03:03

Zó ziet de nieuwe Kooksoof eruit!

Nienke van Girls in Film was op de set bij Soof: Een Nieuw Begin seizoen 2. Zij geeft je een kijkje in de Kooksoof en het huis van Soof en de kids.
04:41

Poppin’ Questions met Anneke en Beppie

Wat zijn blunders, rituelen en celebrity crushes van Anneke Blok en Beppie Melissen? Die straks ook weer te zien zijn in het vierde seizoen Nieuwe Buren 4.
02:46

Poppin’ Questions met Georgina en Eva

Eva van de Wijdeven en Georgina Verbaan zie je nu in De Matchmaker. Maar wat zijn hun favoriete films? En wat welke mannenrol hadden zij beter gespeeld?
03:11

Behind the scenes bij de film The Guernsey

Behind the Scenes beelden van de nieuwe film The Guernsey Literary Society. De film is nu te zien in de bioscoop!
05:20

Cast van De Matchmaker over de film en daten

Girls in Film sprak met de cast van De Matchmaker. De feel good comedy van dit voorjaar die je vanaf 26 april in de bioscoop ziet.
05:20

Hoe ziet het leven van een stuntvrouw eruit?

Wendy Vrijenhoek is stuntvrouw. Ze springt uit helikopters, valt als Soof door tafels en begeleidt acteurs bij het neerzetten van een knokpartij.
01:47

André Hazes over nieuw zangprogramma

Dinsdagavond begint het nieuwe zangprogramma So You Think You Can Sing, met André Hazes als presentator. In het programma treden steeds drie zangtalenten na elkaar op. Na de drie optredens brengt de driekoppige vakjury hun stem uit, wat leidt tot een Top 3. Deze blijft echter nog even geheim! Nu is het aan de kandidaten om in te schatten hoe goed ze het hebben gedaan…

Vergelijkbare shows