Films & Series

Alle afleveringen

03:03

Vijf fijne series met vrouwen in de hoofdrol

Van Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda tot vice-president Selina Meyer. In deze vijf series op HBO spelen vrouwen de hoofdrol.
04:14

Het nieuwe aanbod van Netflix in juli

Nieuwe seizoenen van je favoriete series als Orange is the New Black. Maar ook een paar hele fijne filmklassiekers. Girls in Film geeft 6 Netflix tips voor juli.
05:29

6x wegzwijmelen met deze romantische films

Vergeet je standaard guilty pleasures als The Notebook en kijk één van deze romantische films van een vrouwelijke maker. Meer info op girlsinfilm.nl.
02:56

5x films met criminele vrouwenbende in de hoofdrol

Vrouwelijke bendes in films zijn hot! Ocean’s 8 is nu te zien in de bioscoop en later dit jaar volgt Widows. Dit zijn de favorieten van Girls in Film.
03:02

De 5 mooiste series gebaseerd op een boek

Boeken zijn goed te verfilmen, maar met een serie kun je zoveel meer! Ga naar girlsinfilm.nl voor meer info en tips.
03:16

De vijf mooiste films met Penélope Cruz

Kom in Spaanse sferen met Penélope Cruz. Één van de favoriete actrices van Girls in Film en nu te zien in de bioscoop in Escobar (Loving Pablo).
03:24

Netflix heeft in juni weer een fijn aanbod

Veel nieuwe seizoenen van series als Glow en New Girls en een aantal hele fijne en spannende films. Girls in Film geeft zes tips.
03:37

Hondenliefhebbers opgelet: deze films wil je zien

Honden. Wie houdt er nou niet van…. Girls in Film selecteerde vijf films met een hond in de hoofdrol waar je het niet droog bij houdt.
05:51

Baanbrekende films en series over journalistiek

Op nieuwsredacties wordt vaak letterlijk geschiedenis geschreven. Deze films en series bieden een interessant kijkje in een tijdperk.

Vergelijkbare shows