Groene Hart

Alle afleveringen

02:11

De Eenzame fietser bezoekt een dierenbegraafplaats

Veel baasjes gunnen hun trouwe viervoeter een mooiere laatste rustplaats dan een gat in hun achtertuin.
01:27

Zwemtips van paralympisch zwemmer Thijs van den End

Kinderen kregen zondag 11 november tips van paralympisch zwemmer Thijs van den End in het Batensteinbad in Woerden. Ook konden zij het tegen hem opnemen in een wedstrijdje baantjes zwemmen.
01:13

Guus (85) blij met sloop Turfmarktkerk

Guus Vuyk vertelt over zijn negatieve jeugdervaringen met de Turfmarktkerk.
01:43

Jonge kiwivogel in vogelpark Avifauna

Een dag uit het leven van (de verzorger van)Tuatahi, de eerste Nieuw-Zeelandse noordereilandkiwi die in Nederland ooit geboren werd. Dat gebeurde zo'n anderhalve maand geleden. Hoe gaat het nu met deze bijzondere vogel? In Vogelpark Avifauna gaf verzorger Dennis Appels ons een inkijkje.
01:06

Teamfoto damesteam SV Nieuwkoop in galakleding

SV Nieuwkoop bestaat volgend jaar 75 jaar. Dat wordt groots gevierd, onder andere met een fotojaarboek. De meiden van het damesteam hadden wel een ludiek idee voor hun foto voor het boek. Ze lieten zichzelf vastleggen in galakleding, maar natuurlijk ook mét voetbalschoenen.
01:44

De eenzame fietser gaat naar oudewater

De eenzame fietser bezoekt een nostalgische interieurbouwer in Oudewater
00:56

Bier, bitterballen en bloemschikken

Bloemschikken iets voor bejaarde dames? Daar denken ze is Reeuwijk heel anders over. Donderdagavond werd er een bloemschikavond voor mannen georganiseerd, uiteraard met bier en bitterballen.
01:40

Proeven van 'future food' in Gouda

In de Chocoladefabriek in Gouda werd tijdens het Nederland Leest Diner een aantal bijzondere gerechten voorgeschoteld. Gasten werden getrakteerd op nieuwe en gedurfde manieren van eten, zoals een geprint voorgerecht of een kweekvleesijsje.
05:12

Ophef door komst migrantenhotel in Bodegraven

Hoog oplopende emoties, het volste gemeentehuis in jaren en de aanwezigheid van politie bij een raadsvergadering. Zelden maakte een onderwerp in Bodegraven zo veel los als de plannen voor twee 'Polenhotels': één voor 640 arbeidsmigranten op Groote Wetering grenzend aan Weideveld (Vrijeveld) en het Limespark en één voor 300 arbeidsmigranten aan de Duitslandweg. Inwoners uit Bodegraven vertellen waarom ze tegen de arbeidsmigrantenhotels zijn.

Vergelijkbare shows