Theatervoorstelling ‘Save the earth’ in première

7 juli 2018

‘Save the earth’ waren de laatste woorden van Wubbo Ockels op zijn sterfbed, vrijdag gaat een theatervoorstelling in première met deze laatste woorden als titel.

Alle afleveringen

01:15

Quick euforisch na zege op HBS

Quick heeft de zeer beladen Haagse derby tegen HBS gewonnen. Door de slechte seizoensstart van beide ploegen, stond er zaterdagavond nog meer op het spel dan alleen de onderlinge rivaliteit. Quick was wederom de baas in 'De bosjes van Pex' en deelt een gevoelige tik uit aan HBS.
01:19

Doven ervaren festivalmuziek via trilplaat

De Pier in Scheveningen vormde gisteren het decor voor het MuteSounds Festival. Dit is het enige culturele festival in Nederland dat volledig toegankelijk is voor doven en slechthorenden.
01:31

Terug in de maatschappij met de Harde Leerschool

De Harde Leerschool is een project van rugbycoach Yves Kummer, die kansarme jongeren via rugby naar werk probeert te krijgen.
01:19

Woonwagenkampers terug naar Den Haag

Haagse woonwagenkampers krijgen maar geen plek toegewezen van de gemeente en daarom ondernemen zij juridische stappen.
01:44

Nawijn: ‘De situatie was zeer intimiderend’

Hilbrand Nawijn, voormalig minister en tegenwoordig raadslid in Zoetermeer, is bedreigd tijdens een interview in winkelcentrum Palenstein. De fractievoorzitter van LHN vertelt over zijn aanvaring met de jongeren. Het is onrustig in Palenstein sinds de dood van de 18-jarige Wessel die vermoedelijk door een politiekogel werd geraakt in Delft. Hij overleed later die nacht in een ziekenhuis in Zoetermeer waar hij voor de deur was neergelegd.
01:29

ROC-studenten maken Sheltersuits voor vluchtelingen

Studenten van het ROC Mondriaan maakten donderdag 'Sheltersuits' voor vluchtelingen in Lesbos.
01:32

Een eerste kijkje bij gloednieuwe gamehal op Grote Markt

Het voormalige pand van Bart Smit aan de Grote Markt is omgetoverd tot een grote arcadehal. Gamers kunnen daar vanaf vrijdag 19 oktober terecht voor een groot en gevarieerd aanbod aan computerspelletjes.
01:42

Franse en Nederlandse politie werken samen bij controle

De politie voerde woensdagmiddag langs de A13 controles uit in samenwerking met Franse politie.
02:25

Jubileum: The Lion King al twee jaar te zien in Den Haag

Al twee jaar is de musical The Lion King te zien in Den Haag. Steve Beirnaert en Gitty Pregers vertellen over hun ervaringen met de musical en de stad.

Vergelijkbare shows