indebuurt Woerden

NIEUW
01:06
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was de Koeiemart 2019 in een minuut: trots en traditie

We voelden een paar druppels, maar als snel liet de zon zich van de beste kant zien. De Koeiemart 2019 was er weer een die bomvol zat met trots en traditie. Koeien, kalfjes, kristaljons, kermis, snert, poffers, oliebollen en ga zo maar door. Woerdenaren zijn trots op de Koeiemart en dat is hartstikke terecht.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was de Nacht van Woerden 2019 in dertig seconden

Het was weer een nachtje wel mensen! De Nacht van Woerden 2019 is weer voorbij en we kijken alweer uit naar volgend jaar. Maar gelukkig hebben we de beelden nog van dinsdag 22 oktober. Zo zag de Nacht van Woerden eruit in dertig seconden.

NIEUW
00:30
Geselecteerd Speelt nu af

Woerdense Koeiemart 2019 gaat van start

Nog wat laatste voorbereidingen en dan kan de koeienkeuring van de Woerdense Koeiemart 2019 beginnen

NIEUW
00:34
Geselecteerd Speelt nu af

Zo zag de opening van Shoeby eruit in 30 seconden

Uploaded by MyChannels

NIEUW
01:17
Geselecteerd Speelt nu af

Zo zag de opening van de nieuwe Lidl in Woerden eruit

Mensen, de Lidl aan de Iepenlaan is heropend. De supermarkt ging op 4 september om 09.00 uur open en daar was aardig wat publiek op afgekomen. Voordat de winkel openging, mocht er iemand een minuut gratis boodschappen doen. Marion was de gelukkige. Ze had uiteindelijk voor meer dan 200 euro aan boodschappen in haar karretje. Wij waren ook bij de opening en maakten deze video.

NIEUW
01:07
Geselecteerd Speelt nu af

Dit was Vermaak met Smaak 2019 van de Woerdense VakantieWeek

Vermaak met Smaak is de avond dat de Woerdense horecaondernemers hun uiterste best doen om jouw hun gerechten te laten proeven. Én om er met de winst vandoor te gaan.