Zelfverzekerd

NIEUW
06:13
Geselecteerd Speelt nu af

Wat weet jij over je autoverzekering? Test je kennis!

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers hun auto goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In aflevering 5 gaat Tim test Tim de kennis van jong én oud over autoverzekeringen... Wie gaat er met de winst vandoor: de jonge honden of oude rotten?

NIEUW
06:13
Geselecteerd Speelt nu af

Hoe goed ben jij op de hoogte van je autoverzekering?

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers hun auto goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In aflevering 5 gaat Tim test Tim de kennis van mannen én vrouwen over autoverzekeringen... Welk geslacht gaat er met de winst vandoor?

NIEUW
04:49
Geselecteerd Speelt nu af

Het nieuwe jaar is in zicht... Hoe zelfverzekerd ben jij?

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers zichzelf goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In de Kerstspecial (aflevering 4) gaat Tim de straat op met vragen met een kersttintje!

NIEUW
04:15
Geselecteerd Speelt nu af

Weet jij wel waarvoor je verzekerd bent? Test je kennis!

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers zichzelf goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In aflevering 3 ondervraagt Tim (aanstaande) ouders.

NIEUW
05:23
Geselecteerd Speelt nu af

Studenten opgelet: hoe zelfverzekerd ben jij? Test je kennis

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers zichzelf goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In aflevering 2 ondervraagt Tim studenten in Utrecht!

NIEUW
05:58
Geselecteerd Speelt nu af

Van kunstgebit tot fysiotherapie: hoe zelfverzekerd ben jij?

Tim Senders gaat de straat op met de zelfverzekerd-quiz om te kijken of voorbijgangers zichzelf goed verzekerd hebben. Want verzekeren doe je zelf, met Independer, maar hoe zelf-verzekerd zijn we eigenlijk? In de eerste aflevering ondervraagt Tim zestigplussers in Haarlem!