LINDA.tv

Alle afleveringen

05:06

Eindhoven de gekste: Pauline test de gastvrijheid

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ is Pauline Wingelaar in ‘Eindhoven de gekste’ om sushi te eten bij de half Filipijnse Kristine (28), haar man Bas (31) en hun driejarige dochter Lina. Kristine vertelt over haar ingewikkelde gezinssituatie en Bas leert Pauline de kneepjes van een Djembé.
04:17

Pauline, Pizza en (goed) gevulde wijnglazen

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ schuift Pauline Wingelaar aan bij Floortje en Charlotte. Zij hebben een relatie en leerden elkaar kennen op Tinder, wat ze liever verbloemen. 'We vinden het eigenlijk een beetje gênant, dus we zeggen dat we elkaar uit Utrecht kennen.' En sinds de twee een relatie hebben, komt er nog weinig van koken…
04:22

Pauline eet Japans bij een verliefde Tindermatch

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ belt Pauline Wingelaar aan bij de verliefde Jeroen en Jessica met heerlijke poké bowls. Voor het gemak veranderen de stokjes in vorken en oefenen ze de Japanse taal. Wát een gezelligheid.
04:58

Pauline doet voor: zo eet je sushi op z’n Gooisch

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' is Pauline Wingelaar in haar oude buurtje: Amsterdam Oud-Zuid. En ja, in deze chique buurt wordt regelmatig sushi besteld. Zo ook door transgender Rika (47), die met liefde haar maaltijd met Pauline deelt. Pauline neemt geen (sushi)blad voor de mond en vraagt haar alles wat wij ook willen weten.
04:49

Pauline in studentenhuis: ‘Zijn hier muizen?’

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' heeft Pauline Wingelaar een heerlijke Thaise maaltijd (voor veel personen) gehaald en belt aan bij een studentenhuis in Utrecht. Ze laten haar met alle liefde binnen, maar Pauline stelt eerst de belangrijke vraag: ‘Iew! Zijn hier muizen?'
04:14

Pauline op d’r best: pizza’s eten met kinderen

Vandaag in 'LINDA.tv eet mee' belt Pauline Wingelaar, met een tas vol pizza’s, aan bij een gezin in Eindhoven. Met drie kinderen en een drukke baan komt koken niet altijd uit. Dus, voor de kinderen een pizza met Nijntje en voor Pauline een wijntje.
05:15

Pauline Wingelaar eet bij Karlijn die 25 kg afviel

Vandaag in ‘LINDA.tv eet mee’ belt Pauline Wingelaar, met een tas vol fijne sushi, aan bij Karlijn en Robert. Zij zijn al beste vrienden sinds de basisschool en hebben veel met elkaar meegemaakt. Onder het genot van een california roll en een glaasje witte wijn bespreken ze met Pauline wat dit voor hun en hun vriendschap heeft betekend.
05:15

'Gooisch meisje' Pauline eet onaangekondigd mee

In 'LINDA.tv eet mee' schuift Pauline Wingelaar aan bij mensen die gék zijn op het bestellen van eten (en iets minder gek op koken). Met de bestelling in de hand belt ze aan bij verschillende huishoudens en vraagt ze of ze een vorkje mee mag prikken. Vandaag gaat Pauline langs bij Sebastian en Michiel, die geen eigen keuken hebben.

Vergelijkbare shows