Elburg lijdt aan Oranjekoorts

12 juni 2018

Het vestingstadje Elburg lijdt aan Oranjekoorts. Ze herbeleefden woensdag de EK-voetbalwedstrijd van 1988.

Alle afleveringen

01:50

Complicatiespreekuren voor mislukte fillers

Het Erasmus MC heeft complicatiespreekuren voor mensen met mislukte fillers. Enkele honderden patiënten komen jaarlijks langs. Hun rimpelvullers hadden niet het gewenste effect.
01:24

Militairen vertrekken 'over-uitgerust' naar Noorwegen

Militairen vertrekken vanaf Eindhoven Airport met een KDC-10 tank- en transporttoestel naar Noorwegen om deel te nemen aan de NAVO-oefening Trident Juncture.
01:06

Eindeloze stroom kabouters put kabouterdokter Alex uit

Kabouterdokter Alex schittert met al zijn gnomen in de documentaireserie over het Amersfoortse Soesterkwartier op NPO 2.
01:39

Vader Lonneke: Herpak je meid, ga voor de derde plek

Als volleybalster Lonneke Sloetjes na de verloren wedstrijd tegen Servië in beeld een traantje wegpinkt, valt het even stil in haar ouderlijk huis in Varsseveld. Familie en vrienden leven met het verlies van de halve finale.
02:07

Het allerlaatste optreden van DJ Hardwell

In de Ziggo Dome is DJ Hardwell vanavond begonnen aan zijn laatste show. Robbert van de Corput, zoals de artiest heet, zet voorlopig een punt achter zijn loopbaan als DJ.
01:05

Topman Hema over overname door Boekhoorn

Topman Tjeerd Jegen van Hema is blij met 'rasondernemer' Boekhoorn, die volgens hem kiest voor een langetermijninvestering. ,,Met deze nieuwe eigenaar kunnen we onze groeiambities versneld uitvoeren’’, stelt de winkeldirecteur.
01:15

Rob (68) helpt ouderen aan het werk via LinkedIn

De 68-jarige Rob Mes werkte jarenlang bij de Belastingdienst waar hij een groot netwerk opbouwde. Maar toen hij met pensioen ging, wilde hij dat netwerk wel gebruiken. Daarom verbindt hij nu mensen met elkaar via LinkedIn. Helemaal gratis.
02:01

Politie controleert telefoons in verkeer vanuit touringcar

Bellende automobilisten waren woensdag de klos in Oost-Nederland. Op onder meer de A50 werd gecontroleerd op telefoongebruik. Vrachtwagens en personenauto's zijn hierbij aangehouden.
01:51

In de rij bij Tussen Kunst & Kitsch

Veel mensen hebben oude spullen, maar is het ook wat waard? Bij het programma Tussen Kunst & Kitsch wordt deze vraag beantwoord.

Vergelijkbare shows