Gay Pride 'belangrijkste dag van Nederland'

4 augustus 2018

Glitters, boa’s en boten. Vandaag wordt in Amsterdam de jaarlijkse Canal Parade gehouden.

Alle afleveringen

01:44

Antarctica over met zelfgemaakt voertuig van afvalplastic

Premier Rutte bezocht de initiatiefnemers van Clean2Antarctica. Zij gaan met een zelfgemaakt voertuig van afvalplastic Antartica over reizen.
01:48

Frank Masmeijer wordt overgeleverd en moet Belgische cel in

Voormalig tv-presentator Frank Masmeijer gaat in België de cel in. De rechtbank Amsterdam keurde vanmiddag het verzoek van de Belgische justitie goed om hem over te leveren. Masmeijer werd in dat land eerder veroordeeld wegens drugssmokkel.
01:30

Uit tegen Zwitserland laatste stap naar WK Vrouwenvoetbal

De Oranje Leeuwinnen wonnen vorige wedstrijd thuis tegen Zwitserland met een glorieuze 3-0, maar, zegt Sherida Spitse: 'we moeten er niet te makkelijk over denken'.
01:24

Omstanders kijken hoopvol toe bij zoekactie Willeke Dost

In Koekange is een graafmachine aan het werk om te zoeken naar de overblijfselen van de sinds 1992 vermiste Willeke Dost op te graven. Omstanders kijken verwachtingsvol toe.
01:20

Molenbewoners Kinderdijk zuchten onder massatoerisme

De bewoners van de molens van Kinderdijk hebben steeds meer last van het massatoerisme. Zaterdag voeren de bewoners actie. Ze delen die dag Engelstalige ansichtkaarten uit aan bezoekers om te laten weten dat ze in het gebied wonen en dat de overlast van toeristen toeneemt.
02:40

Chantal geeft vanuit haar rolstoel mantelzorg aan oma

Chantal zorgt voor haar 92-jarige oma die sinds 1,5 jaar niet meer zelfstandig kan wonen. Ze helpt vooral door dingen voor haar te regelen. Zaterdag is het de dag van de mantelzorg, hoog tijd om Chantal in het zonnetje te zetten.
01:43

Nederlands online spel razend populair in China

Dat je geen techneut hoeft te zijn om games te maken bewijzen de ontwerpers van Rusty Lake. Maarten en Robin hebben, gewoon voor de fun, een spel gemaakt en die is in China al 30 miljoen keer gedownload.
01:49

Zo werd de girobetaalkaart in de jaren 70 handmatig verwerkt

In de jaren 70 hadden we nog geen supersnelle betalingsapps. In die tijd werden alle bij- en afschrijvingen handmatig verwerkt in de postgiro gebouwen in Arnhem en Den Haag.
01:22

Mini boekje 'dwarsligger' razend populair

De Dwarsligger breidt uit naar Amerika omdat hij in Europa zo razend populair is. Het boekje wordt gedrukt op bijbelpapier en dat gebeurt in Heerenveen.

Vergelijkbare shows