Helga van Leur: De orkaan komt steeds dichterbij

14 september 2018

Meteoroloog Helga van Leur is naar de VS afgereisd om orkaan Florence achterna te gaan. Hoe bereiden de inwoners van North Carolina zich voor op de storm?

Alle afleveringen

01:24

Omstanders kijken hoopvol toe bij zoekactie Willeke Dost

In Koekange is een graafmachine aan het werk om te zoeken naar de overblijfselen van de sinds 1992 vermiste Willeke Dost op te graven. Omstanders kijken verwachtingsvol toe.
01:20

Molenbewoners Kinderdijk zuchten onder massatoerisme

De bewoners van de molens van Kinderdijk hebben steeds meer last van het massatoerisme. Zaterdag voeren de bewoners actie. Ze delen die dag Engelstalige ansichtkaarten uit aan bezoekers om te laten weten dat ze in het gebied wonen en dat de overlast van toeristen toeneemt.
02:40

Chantal geeft vanuit haar rolstoel mantelzorg aan oma

Chantal zorgt voor haar 92-jarige oma die sinds 1,5 jaar niet meer zelfstandig kan wonen. Ze helpt vooral door dingen voor haar te regelen. Zaterdag is het de dag van de mantelzorg, hoog tijd om Chantal in het zonnetje te zetten.
01:43

Nederlands online spel razend populair in China

Dat je geen techneut hoeft te zijn om games te maken bewijzen de ontwerpers van Rusty Lake. Maarten en Robin hebben, gewoon voor de fun, een spel gemaakt en die is in China al 30 miljoen keer gedownload.
01:49

Zo werd de girobetaalkaart in de jaren 70 handmatig verwerkt

In de jaren 70 hadden we nog geen supersnelle betalingsapps. In die tijd werden alle bij- en afschrijvingen handmatig verwerkt in de postgiro gebouwen in Arnhem en Den Haag.
01:22

Mini boekje 'dwarsligger' razend populair

De Dwarsligger breidt uit naar Amerika omdat hij in Europa zo razend populair is. Het boekje wordt gedrukt op bijbelpapier en dat gebeurt in Heerenveen.
01:08

Winkel voor vermiste onderdelen van spellen

Debbie Verbeek uit Tegelen heeft een winkel geopend voor vermiste onderdelen van spellen, speelgoed en puzzels. Klanten kunnen zelf een incompleet spel naar haar winkel brengen. Klanten kunnen incomplete spellen naar Debbie's winkel brengen, die zij voor een klein prijsje verkoopt aan mensen die onderdelen kwijt zijn.
01:50

Henk heeft niks gemerkt van zijn live-openhartoperatie

Henk heeft gisteren een openhartoperatie gehad. Hij is nu aan het bijkomen in het ziekenhuis maar hij voelt zich prima.
02:18

Jeroen Bosch nummer één topklinisch ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch is de winnaar van de vijftiende editie van de Ziekenhuis Top 100.

Vergelijkbare shows