Van der Weijden bereikt zwemmend Leeuwarden

13 juni 2018

Olympische zwemkampioen Maarten van der Weijden volbracht woensdag zijn 143 km lange zwemtocht van Amsterdam naar Leeuwarden.

Alle afleveringen

01:03

Slotervaartziekenhuis bijna failliet

Het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam heeft per direct de afdeling spoedeisende hulp gesloten. Dat zei Mariska Tichem, voorzitter van de raad van bestuur van MC Slotervaart, tijdens een persconferentie. Aanleiding zijn de financiële problemen waarin het ziekenhuis verkeert.
01:46

Nederlanders in Engeland praten met Koningspaar over Brexit

Nederlanders die in het Verenig Koninkrijk wonen mochten vandaag met het koningspaar praten en uitten hun zorgen over de naderende Brexit.
01:14

Koninklijk paar bezoek Westminster Abbey

Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima bezochten dinsdagmiddag Westminster Abbey. Zij legden samen een krans bij het graf van de onbekende soldaat.
01:03

Koningspaar onthaald met ceremonie bij Buckingham Palace

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn ceremonieel onthaald bij Buckingham Palace in Londen. Toevallig waren er ook wat Nederlandse toeristen aanwezig.
02:23

Schipper William laat zien hoe extreem het watertekort is

Schipper William Gerritsma laat zien hoe extreem het watertekort in de rivieren van Nederland is. 'Mijn vader vaart al 50 jaar en heeft dit nog nooit meegemaakt'.
02:18

Koningspaar op belangrijk staatsbezoek in Engeland

Koning Willem-Alexander en koningin Maxima zijn op staatsbezoek in Engeland. Gezien de Brexit en de banden tussen het Britse en Nederlandse koningshuis, is het een belangrijk bezoek.
01:47

Marlies schrijft ruim 1100 militairen een kerstkaart

Marlies Heijboer (31) stuurt alle militairen die tijdens de feestdagen op missie zijn een kerstkaart. Dat zijn er ruim 1100. Maar dat kost haar 'geen moeite'.
01:33

Plannen voor nieuwe kerk in Almere

Tegen alle landelijke trends in, stijgt de populariteit van de katholieke kerk in Almere gestaag. Het gaat zelfs zo goed met de Sint Bonifatius-parochie dat er een nieuw katholiek kerkgebouw komt.
01:26

Ongeloof na winnen villa

Hans Jager uit Drachten, die vrijdagavond bij een verloting van voetbalvereniging Eenrum in Groningen een vakantiewoning won, is erg blij met zijn prijs.

Vergelijkbare shows