André Rieu adviseert Nazi-lied

11 juli 2018

In een interview met Twan Huys heeft André Rieu gezegd dat het goed is voor saamhorigheid om samen muziek te maken. Als voorbeeld noemde hij het Duitse 'Alte Kameraden', een nummer dat de Nazi's als strijdlied gebruikten.

Alle afleveringen

01:53

Nederlands Koningspaar op diner bij Queen Elizabeth

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren dinsdagavond uitgenodigd voor het officiële staatsbanket in Buckingham Palace.
01:17

'Black male achievers' over het belang van rolmodellen

Vierendertig invloedrijke zwarte mannen gingen samen op de foto, in het kader van de Black Achievement Month. Drie van deze mannen vertelden hierover bij Pauw.
00:32

Curaçaose vissers ontvinnen lachend levende haai

Een video waarop te zien is hoe een groep vissers op Curaçao enthousiast bezig is om een levende haai te ontvinnen, leidt tot onthutste reacties en Kamervragen. ‘Dit is choquerend!’
00:54

Reinbert de Leeuw trakteert Amsterdam op gratis optreden

Pianist Reinbert de Leeuw verzorgt een verrassingsoptreden op Amsterdam Centraal Station.
00:39

Deelnemers van start Marathon van Amsterdam

Om 9.30 uur zijn de deelnemers van de Marathon van Amsterdam van start gegaan. Ruim 45.000 atleten uit 115 verschillende landen nemen deel aan de 43e editie van de marathon.
00:48

Automobilist crasht tijdens politieachtervolging

Bij een politieachtervolging op de A12 tussen Utrecht en Nieuwegein is vannacht een persoon om het leven gekomen.
01:30

Oud-premier Wim Kok overleden

Oud-premier Wim Kok is overleden. Hij was van 1994 tot 2002 minister-president. Kok werd 80 jaar. Hij leidde twee kabinetten, Paars I en Paars II. Daarvoor was hij minister van Financiën in het kabinet Lubbers-III.
01:00

Rutte reageert op de dood van journalist Khashoggi

Minister-President Mark Rutte reageert op de door de Saudische autoriteiten bevestigde dood van journalist Jamal Khashoggi. De premier doet dit tijdens een persconferentie op de P4G-Top in Kopenhagen.
01:40

In Irak geboren model in Nederland met dood bedreigd

Het uit Irak gevluchte model Wahhab Hassoo (23) wordt in Nederland met de dood bedreigd. Dat liet Hassoo zelf weten in het NTR-programma De Nieuwe Maan. Influencers die in Irak op sociale media een moderne levensstijl laten zien, moeten al langer vrezen voor hun leven. Nu blijkt dat ze ook in Nederland niet veilig zijn. Het model trok zich daarom terug uit de modellenwedstrijd Men Universe.

Vergelijkbare shows