Boze bewoners zetten schop in de dijk

12 juli 2018

Boze inwoners van het Limburgse dorp Aijen hebben een stuk van de dijk rond hun dorp eigenhandig afgegraven. Ze zeggen dat het waterschap hen verkeerd heeft geïnformeerd over de hoogte van de dijk.

Alle afleveringen

01:21

Oud-premier Wim Kok overleden

Oud-premier Wim Kok is overleden. Hij was van 1994 tot 2002 minister-president. Kok werd 80 jaar. Hij leidde twee kabinetten, Paars I en Paars II. Daarvoor was hij minister van Financiën in het kabinet Lubbers-III.
01:00

Rutte reageert op de dood van journalist Khashoggi

Minister-President Mark Rutte reageert op de door de Saudische autoriteiten bevestigde dood van journalist Jamal Khashoggi. De premier doet dit tijdens een persconferentie op de P4G-Top in Kopenhagen.
01:40

In Irak geboren model in Nederland met dood bedreigd

Het uit Irak gevluchte model Wahhab Hassoo (23) wordt in Nederland met de dood bedreigd. Dat liet Hassoo zelf weten in het NTR-programma De Nieuwe Maan. Influencers die in Irak op sociale media een moderne levensstijl laten zien, moeten al langer vrezen voor hun leven. Nu blijkt dat ze ook in Nederland niet veilig zijn. Het model trok zich daarom terug uit de modellenwedstrijd Men Universe.
01:13

Minister Kaag als honderdste gast bij Adieu God

Morgenavond is minister Sigrid Kaag de gast in de 100ste aflevering van Adieu God? Presentator Tijs van den Brink vertelt over de meest bijzondere gesprekken met mensen die het geloof niet (langer) beleven als hij.
00:40

Zeldzame Gewone Vinvis gezien op Noordzee

Medewerkers van Eneco zagen afgelopen week een Gewone Vinvis vanaf een windpark op de Noordzee.
01:06

Verslaggever WNL bedreigd in Zoetermeer

Tijdens een interview met fractievoorzitter Hilbrand Nawijn zijn de politicus en WNL-verslaggever Joost Karreman bedreigd door een groep hangjongeren in Zoetermeer. Het interview werd uiteindelijk onder politiebegeleiding afgenomen en Nawijn en Karreman werden door agenten naar hun auto begeleid.
00:32

Gorilla geboren in Artis

In Artis is donderdag een westelijke laaglandgorilla geboren. Of het een jongetje is of een meisje is nog niet bekend.
00:58

Hagenaar aangehouden na dodelijk drama Chinees restaurant

Bij een auto-ongeluk na een mogelijke overval op een Chinees restaurant, gisteravond in Hoogeveen, is de restauranteigenaar om het leven gekomen. Een man uit Den Haag raakte gewond. Een tweede inwoner uit de Hofstad is volgens de politie aangehouden in de omgeving van de crashplek.
00:19

Inparkeren Boeing 747 gaat goed mis

Een Boeing 747 van KLM raakte beschadigd nadat het toestel op Schiphol in botsing kwam met een hooglader.

Vergelijkbare shows