Drie steden VS ontruimd na ontploffingen: zeker 39 explosies

14 september 2018

Alle inwoners van de steden North Andover, Lawrence en Andover in de Amerikaanse staat Massachusetts moeten hun huis uit vanwege een groot gaslek, inwoners van meerdere wijken worden geëvacueerd. In de steden staan tientallen huizen in brand. Ook zijn er meerdere ontploffingen geweest.

Alle afleveringen

01:04

Teleurstelling na graafactie: ‘Maar we geven niet op’

Bij de mensen die zich al jaren bekommeren om het lot van de verdwenen Willeke Dost, hakt de teleurstelling van vandaag er flink in. Opgeven willen ze echter niet. ,,We moeten doorgaan. Treurig blijven heeft geen zin.”
00:52

Politie over Willeke Dost: Niets gevonden bij graven

Op een perceel aan de Koekanger Dwarsdijk, in het Drentse Koekange, is vandaag op twee plekken gegraven naar eventuele resten van de verdwenen Willeke Dost. Op beide plekken is niks gevonden, laat de politie weten. Willeke Dost verdween in 1992. Ze was toen 15 jaar. Het meisje woonde destijds als pleegkind op het perceel waar nu wordt gezocht.
00:50

Blokkeeractie tegen Sinterklaasjournaal op Mediapark

Tegenstanders van Zwarte Piet hebben vanochtend actie gevoerd tegen het Sinterklaasjournaal. Ze blokkeerden een uur lang een loopbrug bij het Mediapark in Hilversum.
00:52

Eerste beelden zoekactie naar lichaam Willeke Dost

Op een perceel aan de Koekanger Dwarsdijk, in het Drentse Koekange, wordt op dit moment op twee plekken gegraven naar resten van de verdwenen Willeke Dost.
00:50

Carnaval is weer begonnen in Maastricht

Het Vrijthof in Maastricht en elders in Limburg en Brabant heeft zondag in het teken van de elfde van de elfde gestaan. Traditioneel is er om 11.11 uur in het zuiden van Nederland de aftrap gegeven voor het carnavalsseizoen.
01:35

Nathan Watson wint Red Bull Knock Out

De Brit Nathan Watson is als eerste over de finish gekomen en mag zich winnaar noemen van de zwaarste strandrace ter wereld. Nederlander Glenn Coldenhoff werd tweede.
01:16

Enrique Iglesias zoent minutenlang met Eindhovense superfan

Minutenlang dansen én zoenen met je idool, het is een droom van velen. Een Eindhovense fan van Enrique Iglesias overkwam het. De 39-jarige Josephina werd vrijdagavond in de Ziggo Dome het podium op gevraagd en mocht vervolgens minutenlang dansen én zoenen met haar grote idool. ,,Ik dacht: is dit echt? Wat moet ik nu doen?”
00:58

New York in rep en roer om exotische eend

Het beroemde Central Park in New York wordt momenteel overspoeld door vogelspotters, fotografen en toeristen. Allemaal proberen ze een glimp op te vangen van de exotische mandarijneend die sinds kort door het park dartelt. De kleurrijke verschijning komt normaal gesproken niet in New York voor.
01:41

Jim Bakkum: 'Een boek schrijven is keihard werken'

Jim Bakkum en Kirsten Michel presenteren hun nieuwe kinderboek 'Badoe en zijn vriendjes'.

Vergelijkbare shows