Man stort met lift naar beneden en overlijdt

13 juni 2018

Bij werkzaamheden aan het voormalige Sphinx-gebouw in Maastricht is vanmiddag een man met een lift omlaag gestort en daarbij overleden.

Alle afleveringen

01:13

Minister Kaag als honderdste gast bij Adieu God

Morgenavond is minister Sigrid Kaag de gast in de 100ste aflevering van Adieu God? Presentator Tijs van den Brink vertelt over de meest bijzondere gesprekken met mensen die het geloof niet (langer) beleven als hij.
00:40

Zeldzame Gewone Vinvis gezien op Noordzee

Medewerkers van Eneco zagen afgelopen week een Gewone Vinvis vanaf een windpark op de Noordzee.
01:06

Verslaggever WNL bedreigd in Zoetermeer

Tijdens een interview met fractievoorzitter Hilbrand Nawijn zijn de politicus en WNL-verslaggever Joost Karreman bedreigd door een groep hangjongeren in Zoetermeer. Het interview werd uiteindelijk onder politiebegeleiding afgenomen en Nawijn en Karreman werden door agenten naar hun auto begeleid.
00:32

Gorilla geboren in Artis

In Artis is donderdag een westelijke laaglandgorilla geboren. Of het een jongetje is of een meisje is nog niet bekend.
00:58

Hagenaar aangehouden na dodelijk drama Chinees restaurant

Bij een auto-ongeluk na een mogelijke overval op een Chinees restaurant, gisteravond in Hoogeveen, is de restauranteigenaar om het leven gekomen. Een man uit Den Haag raakte gewond. Een tweede inwoner uit de Hofstad is volgens de politie aangehouden in de omgeving van de crashplek.
00:19

Inparkeren Boeing 747 gaat goed mis

Een Boeing 747 van KLM raakte beschadigd nadat het toestel op Schiphol in botsing kwam met een hooglader.
00:35

Grapperhaus: Meer toezicht op inleveren rijbewijzen

Duizenden mensen van wie het rijbewijs ongeldig is verklaard, verzuimen het op te sturen naar het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. Ze zijn daartoe verplicht, maar sinds begin 2016 hebben ruim vijfduizend mensen het rijbewijs nooit ingeleverd. Minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid zegt dat er strenger moet worden gehandhaafd.
00:30

Lindy de Klerk maakt adembenemende cosplay-kostuums

Zwollenaar Lindy de Klerk (28), van Kalseru Cosplay, heeft zichzelf al zes jaar ondergedompeld in de wereld van Cosplay. Dat kwam voor haar niet als een verrassing. ,,Ik bouw eigenlijk al mijn hele leven kostuums, maar toen ik dit wereldje ontdekte ging er letterlijk een wereld voor mij open.’’ De creaties van Lindy zijn op zijn zachtst gezegd adembenemend. Denk aan een gigantische rode vogel. Of een bloeddorstige krijger met enorme hoeveelheden bepantsering. Allemaal gemaakt van buigzaam plastic, verschillende stoffen en allerlei accessoires.
00:37

Burgemeesters en bonden eisen actie tegen drugsafval

Politiebonden en burgemeesters willen meer opsporingscapaciteit en vinden dat er veel meer informatie moet worden uitgewisseld om de grote drugsbaronnen te pakken.

Vergelijkbare shows