PSV showt kampioensschaal aan uitgelaten menigte

16 april 2018

Op een zonnig en volgepakt Stadhuisplein in Eindhoven heeft de PSV-selectie de kampioensschaal getoond aan een uitgelaten menigte.

Alle afleveringen

00:33

Fittest is te zwaar voor politie

Agenten in opleidingen moeten in het laatste jaar voor de opleiding een fittest doen. Die is zo zwaar dat veel aspiranten zakken en daardoor moeten stoppen met de opleiding.
00:32

Bedreigde burgemeester zelf ook op bijeenkomst Haarlem

De bedreigde burgemeester Jos Wienen heeft vanmiddag onverwacht zelf gesproken op een bijeenkomst waar vele honderden Haarlemmers hun steun aan hem kwamen betuigen. Wienen moest na bedreigingen onderduiken. Zijn speech werd beloond met massaal en langdurig applaus.
00:30

De nummers op benzinepompen zijn veranderd

Om het automobilisten gemakkelijk te maken, kennen alle tankstations in de EU sinds vrijdag nieuwe brandstofstickers. Benzine wordt E5 of E10 en op Diesel komt B7 te staan. De oude nummers blijven ook nog op de pompen.
00:31

BTS fans laten grote rotzooi achter

De superfans van de boyband BTS, die zichzelf de ARMY noemen, hebben na een nachtje wildkamperen een grote rotzooi achtergelaten voor het Ziggo Dome. Op sociale media wordt hier schande van gesproken.
00:30

Man in Groningen overlijdt na crash met elektrisch vliegtuig

Een ongeluk met een elektrisch vliegtuigje heeft het leven gekost aan de 55-jarige piloot. Het toestel stortte neer bij bij het vliegveld aan de Vosseberg in Onstwedde (Groningen).
00:44

Schietpartij bij spoedeisende hulp Zaandam

Een 19-jarige man uit Zaandam is in de nacht van vrijdag op zaterdag zwaargewond geraakt nadat hij twee keer was beschoten in zijn woonplaats.
01:00

Simon Tahamata over zwarte piet

Het zwartepietenseizoen is losgebarsten. Voor- en tegenstanders laten zich horen. Oud-voetballer Simon Tahamata is er ook duidelijk over: ,,Ik speel bij Ajax altijd Zwarte Piet. Daar heb ik geen enkele moeite mee.''
00:51

Het wordt bijzonder warm dit weekend

Het wordt een uitzonderlijke nazomerdag zaterdag, laat weervrouw Diana Woei van Weerplaza weten via Twitter. Gisteren sneuvelden al diverse dagrecords, maar de dertiende oktober zet er nog een paar op scherp. Het was nog nooit zo laat in de maand oktober zó warm.
01:28

Rechtszaak blokkeerfriezen ontaardt in Friese demonstratie

De rechtszaak tegen de 34 Friezen die vandaag werkstraffen hoorden eisen omdat zij een antipietendemonstratie op de snelweg blokkeerder, ontaardt in een 'pro-Friese demonstratie'. Honderden mensen met Friese vlaggen juichen de verdachten voor de rechtbank de 'blokkeerfriezen' toe.

Vergelijkbare shows