Wasbeer beklimt hoog kantoor

13 juni 2018

Werknemers in dit gebouw keken vreemd op toen er plots een wasbeer in het raam zat. Het beestje beklom 23 verdiepingen van een groot kantoor in St. Paul, VS.

Alle afleveringen

00:23

Kat loopt veld op tijdens tenniswedstrijd

Een Amerikaanse tennisster stond raar te kijken, toen er tijdens een wedstrijd in Moskou een kat het veld op kwam lopen. De kat liep achter haar langs en leek zich niet te storen aan de mensen op het veld. Waar het dier vandaan kwam, is onbekend.
00:44

Rijke Rus gooit 50.000 roebel uit raam Bentley

Een jonge rijke Rus gooit 50.000 roebel, ruim 600 euro, uit het raam van zijn Bentley in het centrum van St. Petersburg. Dat deed hij, omdat hij vindt dat de Russische staat de armen in het land niet helpt.
00:35

Vrouw valt in aquarium met hongerige haaien

Een vrouw is in een winkelcentrum in China in een aquarium met haaien gevallen. Het aquarium stond open omdat het voedertijd was. De medewerkster van het winkelcentrum kwam met de schrik vrij.
00:44

Zonde: vrachtwagenchauffeur laat lading bier vallen

In Zuid-Afrika probeerde een chauffeur zijn truck te draaien. Dit ging niet helemaal vlekkeloos.
01:10

Getraumatiseerde leeuwen vinden samen rust in Zuid-Afrika

De leeuwen Nala en Saeed kennen allebei een traumatisch verleden. Nala werd groot in een illegale circusfokkerij. Saeed werd gered uit de oorlog in het Syrische Aleppo. Nu gaan ze samen in Zuid-Afrika wonen.
00:36

Voetbalwedstrijd stilgelegd door speelse hond op veld

Een voetbalwedstrijd in Georgië is zondag stilgelegd nadat een speelse zwerfhond het veld op was gerend.
00:30

Vliegtuig scheert rakelings over stilstaand vliegtuig

Een piloot heeft in Brazilië een wel heel nauwkeurige landing uitgevoerd. Rakelings scheerde het over een stilstaand vliegtuig. De luchtvaartautoriteit in het land doet onderzoek naar de landing.
00:35

Voetballer scoort penalty met bijzondere omhaal

Aanvaller Norik Avdalyan scoorde maandag op bijzondere wijze een penalty voor Rubin Kazan onder-21.
00:33

Instructeur grijpt in bij selfie met wapens

Schietbaaninstructeur Andrew Register plaatste een video waarop een man op de schietbaan het pistool op het hoofd van zijn vriend richt voor het maken van een selfie. Hij wilde mensen nog maar eens wijzen op waarom er regels zijn op een schietbaan.

Vergelijkbare shows