Baudet uitgelachen door Tweede Kamer om uitspraken

22 september 2018

Thierry Baudet heeft zich de woede van de Tweede Kamer op de hals gehaald door te zeggen dat ‘het beneden zijn waardigheid is’ om mee te doen met het debat.

Alle afleveringen

01:44

Rob Jetten nieuwe fractievoorzitter D66

Rob Jetten is de nieuwe fractievoorzitter van D66. Dat heeft de partij zojuist bekendgemaakt. Jetten (31) is daarmee de opvolger van Alexander Pechtold, die dit weekend liet weten na 12,5 jaar in de Kamer te vertrekken.
01:15

Rutte: coalitie niet in gevaar door vertrek Pechtold

Premier Rutte is niet bang dat de coalitie in gevaar komt nu D66-leider Alexander Pechtold aftreedt als partijleider.
01:24

D66-leider Pechtold stapt op

Alexander Pechtold stapt op als fractievoorzitter van D66. Dat werd zojuist bekend op het najaarscongres van de partij. Naar eigen zeggen is het tijd voor een nieuwe generatie.
01:40

Baudet uitgelachen door Tweede Kamer om uitspraken

Thierry Baudet heeft zich de woede van de Tweede Kamer op de hals gehaald door te zeggen dat ‘het beneden zijn waardigheid is’ om mee te doen met het debat.
00:29

Thierry Aartsen beëdigd in de Tweede Kamer

VVD'er Thierry Aartsen, die in opspraak kwam vanwege oude tweets, heeft geen spijt van zijn bericht over Sylvana Simons. Dat benadrukte hij donderdagmiddag na afloop van zijn beëdiging als lid van de Tweede Kamer.
00:59

Kan je politieke carrière lijden onder een privé-schandaal?

Pechtold werd deze week beschuldigd van machtsmisbruik door zijn ex-vriendin die ook raadslid namens de partij was. In talkshow 'M' spreken Jan Driessen en Frenk van der Linden over dit privé-schandaal. Kan de carrière van een politicus hieronder lijden?
01:30

Afscheid Kamerlid Ten Broeke 'met pijn in het hart'

In de Tweede Kamer is vanmiddag afscheid genomen van VVD-Kamerlid Han ten Broeke, die opstapt vanwege het uitkomen van zijn 'intieme en ongelijkwaardige relatie' met een jongere fractiemedewerkster in 2013.
00:40

Poetin danst met Oostenrijkse minister

In Oostenrijk en daarbuiten is ophef ontstaan over de gast die Buitenlandminister Karin Kneissl heeft uitgenodigd voor haar bruiloft: de Russische president Vladimir Poetin.
00:50

Hugo de Jonge: taseren gaat heel ver

De agenten die tegen de regels in een stroomstootwapen hebben gebruikt tegen een Rotterdammer (73) met dementie, verdienen ook begrip. Het was voor hen een 'hele akelige noodsituatie', zei minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid vanmorgen voor de ministerraad. Zijn collega Hugo de Jonge (Volksgezondheid) maakt zich juist zorgen over het incident.

Vergelijkbare shows