Radio fragmenten

NIEUW
44:34
Geselecteerd Speelt nu af

Podcast Laura H. Aflevering 2: 'Wat was er echt gebeurd?'

Slechts uren nadat Laura uit het kalifaat was ontsnapt werd ze geïnterviewd. Met een camera op haar gericht verklaarde ze nooit te hebben geweten dat ze naar Syrië zou gaan. Ze was ontvoerd door haar man. Maar het duurde niet lang voordat dit verhaal werd doorprikt. Dus wat was er echt gebeurd? Wat bezielde een negentienjarig meisje uit Zoetermeer om af te reizen naar een van de gevaarlijkste plekken ter wereld?

NIEUW
32:00
Geselecteerd Speelt nu af

Podcast Laua H. Aflevering 1: 'Dit kan zo niet in de krant'

Iets meer dan een jaar terug, in het voorjaar van 2017, had Thomas Rueb een interview-afspraak in Zoetermeer voor een artikel in de krant. Hij ontmoet Eugène, de vader van Laura, die voor het eerst bereid is te praten over wat hij met zijn dochter heeft meegemaakt. Na een gesprek van zes uur stapt Thomas weer buiten, totaal in de war, met een verhaal dat hij niet had verwacht. Wat is hier gebeurd, vraagt hij zich af. En vooral: kan dit wel waar zijn?

NIEUW
01:26
Geselecteerd Speelt nu af

Sander Lantinga weer vader

Sander Lantinga maakte in ‘De Coen en Sander Show’ bekend dat hij en zijn vrouw Tessel vandaag trotse ouders zijn geworden van een dochter, Cato Doortje. Het is de derde keer dat Sander vader is geworden. Sander Lantinga: “Twee voor twee vannacht zijn wij ouders geworden van een kerngezonde en vanzelfsprekend prachtige dochter. Ze heet Cato Doortje. Zonder al te zweverig te klinken, voelt ons gezinnetje nu echt compleet.” De kersverse vader vroeg speciaal voor zijn dochter het nummer ‘Your Song’ van Elton John aan.

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Johnny de Mol vertelt Gerard Ekdom over huwelijksreis

Johnny de Mol vertelde vanochtend in ‘Ekdom in de Morgen’ op www.radio10.nl aan Gerard Ekdom dat hij en Anouk voorlopig niet op huwelijksreis gaan. Gerard was afgelopen vrijdag ook aanwezig op het huwelijk, waar hij plaatjes heeft gedraaid op het feest.

TV fragmenten

NIEUW
02:53
Geselecteerd Speelt nu af

Luca uit Gorinchem ontmoet kickboksheld Rico Verhoeven

De 8-jarige Luca Blom uit Gorinchem is volgende week zaterdag te zien in het EO-programma Zet 'm Op. In de eenmalige show is te zien hoe de zieke kickboksfan verrast wordt door kickbokser Rico Verhoeven.

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Heel Holland Bakt zondag 9 december

Bakfanaten kunnen vanaf zondag 9 december weer volop inspiratie opdoen. Het zesde seizoen van Heel Holland Bakt, ook dit jaar gepresenteerd door André van Duin, gaat van start met een bonusaflevering. Maandag wordt er nagepraat in Smaakt naar meer op 22.10 uur op NPO 1

NIEUW
00:32
Geselecteerd Speelt nu af

Promo van het nieuwe seizoen Heel Holland Bakt

Vanaf zondag 9 december gaat het populaire programma van omroep Max weer van start.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Julio Poch een jaar terug in Nederland

Julio Poch is sinds een jaar terug in Nederland en geniet volop van zijn zeven kleinkinderen. Hij vertelde er donderdagavond over in Pauw.

NIEUW
03:03
Geselecteerd Speelt nu af

Viva La Vulva

Meer dan de helft van de vrouwen denkt volgens Libresse dat hun vulva onvolmaakt is. 'Maar er is slechts één perfecte vulva. De jouwe!' stelt het maandverbandmerk.

NIEUW
01:03
Geselecteerd Speelt nu af

Pauw Heel Holland Bakt

Janny van der Heijden en André van Duin vertellen over het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt. De opnames waren dit jaar later dan voorheen, omdat het programma voor het eerst in de wintermaanden te zien is.