Radio fragmenten

NIEUW
04:11
Geselecteerd Speelt nu af

Bridget emotioneel over breuk met André

Bridget Maasland heeft een paar ‘verschrikkelijke maanden’ achter de rug. Volgens de RTL-presentatrice (45) waren de bedreigingen op social media en de leugens die werden verspreid, de reden van de relatiebreuk tussen haar en zanger André Hazes (26).

NIEUW
01:08
Geselecteerd Speelt nu af

Arjan Lubach zei 'nee' tegen DWDD

In het radioprogramma van Frank Dane vertelde presentator Arjan Lubach dat hij gebeld is of hij Mathijs van Nieuwkerk wilt opvolgen bij De Wereld Draait Door.

NIEUW
04:09
Geselecteerd Speelt nu af

Frank Dane mist ochtendshow door storm

Na een weekendje Londen redde Frank Dane het maandag niet om in de studio van Radio 538 te verschijnen voor de presentatie van zijn ochtendshow. Hij zit nog in de Britse hoofdstad, doordat zijn vlucht was uitgevallen vanwege de storm Ciara.

NIEUW
01:37
Geselecteerd Speelt nu af

Ook Veronica Inside voor Gouden RadioRing genomineerd

Het radioprogramma Veronica Inside van Wilfred Genee maakt kans op de Gouden RadioRing, de publieksprijs voor het favoriete radioprogramma. Genee neemt het in de verkiezing op tegen de ochtendshow Mattie & Marieke van Qmusic, Club Ondersteboven van SLAM! en Ekdom in de Morgen en Somertijd van Radio 10.

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Nog een seizoen van Chateau Meiland bevestigd

538-dj Wietze de Jager belde dinsdagochtend met Martien Meiland en die gaf hem de primeur dat er nog een seizoen komt van de hitserie Chateau Meiland.

NIEUW
04:50
Geselecteerd Speelt nu af

Derde kindje Wietze de Jager op het nippertje thuis geboren

Radio 538-dj Wietze de Jager (30) en zijn vrouw Lieke hebben hun derde kindje verwelkomd: Kees Valentijn.

TV fragmenten

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de boeren van het nieuwe seizoen Boer Zoekt Vrouw

Bekijk hier de boeren die meedoen met het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw.

NIEUW
00:31
Geselecteerd Speelt nu af

Het ging niet goed tussen Henk en Chantal van MAFS

Married at First Sight-koppel Henk en Chantal heeft geen afscheid van elkaar genomen na hun huwelijksreis naar Turkije. Nadat daar de liefdesbubbel uiteenspatte, was de spanning op Schiphol om te snijden.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

2.500 euro boete voor ouders van kinderen met messen

Rotterdamse ouders van wie hun kind voor de tweede keer wordt betrapt met een mes op zak moeten binnenkort een dwangsom van 2500 euro betalen. Die maatregel heeft burgemeester Aboutaleb aangekondigd.

NIEUW
04:45
Geselecteerd Speelt nu af

Overvaller verstoort familieavond: moeder in voet geschoten

Een intiem samenzijn van een familie uit Hoogezand eindigde op oudejaarsdag in een ware nachtmerrie. Een overvaller bestormde hun woning met een pistool en schoot meerdere keren wild om zich heen, onder andere in de voet van de moeder. Haar 10-jarige zoon wist de overvaller te verjagen door de papfles van zijn zusje tegen zijn hoofd te gooien.

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Docente Anouk wint Heel Holland Bakt

Ze wordt iedere ochtend gewekt door het nieuws op NPO Radio 2. ,,Maar dit keer was ik zélf het nieuws!’’, zegt Anouk Glaudemans (43) vanochtend glunderend. Ze won zondagavond de zevende editie van Heel Holland Bakt. Bijna vier miljoen kijkers zagen haar de twee andere finalisten, Esther en Jeanette, verslaan.

NIEUW
00:50
Geselecteerd Speelt nu af

Janny en Robèrt vonden de taarten 165 keer 'lekker'

Niet alleen zien de taarten van Heel Holland Bakt er lekker uit, als je Janny en Robèrt moet geloven zíjn de baksels van de deelnemers ook echt lekker. Dat laten de beide juryleden ook weten. In totaal is in seizoen 7 maar liefst 269 keer het woord 'lekker' gevallen. Zijn de taarten in de finale ook zo lekker?