Voxpop

NIEUW
04:32
Geselecteerd Speelt nu af

Voxpop Jaaroverzicht: wat gebeurde er allemaal in 2018?

2018 zit er bijna op, en wat een jaar was het! Wat is er ook al weer allemaal gebeurd dit jaar? Dat zie je in het Voxpop Jaaroverzicht 2018!

NIEUW
03:01
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik ben geen miljonair. Ik ben multimiljonair!'

Bekijk de nieuwe aflevering van Voxpop. Roel Maalderink ging langs bij de Masters of LXRY.

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

Jongere gebruikt 'pull out game' als anticonceptie

De anticonceptiepil is al weken moeilijk verkrijgbaar. Vrouwen moeten soms wel langs vijf apotheken om de pil te bemachtigen en via Marktplaats wordt hij voor woekerprijzen aangeboden. We moeten op zoek naar een alternatief!

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Nederlandse tradities liggen onder vuur

De openheid, de tolerantie, de saamhorigheid, het recht op demonstreren... Als de Sinterklaasintocht 2018 één ding duidelijk heeft gemaakt, is dat juist déze Nederlandse tradities dreigen te verdwijnen!

NIEUW
01:49
Geselecteerd Speelt nu af

Zorgverzekeraars verhogen hun premies: (on)terecht?

Deze week hebben de zorgverzekeraars hun premies bekend gemaakt en weer wordt de zorgverzekering komend jaar duurder! Met alleen een basisverzekering ben je gemiddeld zo’n 6 euro per maand meer kwijt, en met aanvullend nog wel meer. Het is toch van de zotten?!

NIEUW
01:54
Geselecteerd Speelt nu af

Sinds 1998 is bekend hoe het eruit ziet, maar wat is het?

Pas sinds 1998 is bekend hoe de clitoris er precies uitziet. Inmiddels zijn we 20 jaar verder, en zou je verwachten dat iedereen hem herkent... Toch?

Roel in de Regio

NIEUW
05:32
Geselecteerd Speelt nu af

Ex-dakloze vertelt over leven op straat

Roel is deze week in Utrecht waar hij Sudez tegenkomt. Sudez vertelt over hoe hij ooit een goede baan had bij een grote verzekeraar tot zijn leven een paar jaar geleden compleet veranderde... Hij moest z'n huis uit, werd dakloos, trok door Europa en kwam naar twee jaar in Utrecht terecht.

NIEUW
04:55
Geselecteerd Speelt nu af

Roel is op pad in Hengelo

Roel is in Hengelo waar hij Hanna tegen het lijf loopt. Hanna ziet na vijf maanden vriend Tijmen weer die voor stage op zee zat. De twee zijn hele goede vrienden, maar Roel heeft het idee dat er meer speelt. Hij praat met Hanna en Tijmen over hun hechte vriendschap, wederzijdse gevoelens voor elkaar én de psychische stoornissen en lichamelijke aandoeningen waar Hanna mee kampt.

NIEUW
04:25
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik ben elk jaar zeven maanden van huis'

Roel is met Ab in Enkhuizen, hij is schipper op een charterschip. Roel gaat met hem mee op z'n schip en naar zijn huis, en praat met hem over z'n leven als schipper en hoe het is om elk jaar voor z'n werk zeven maanden weg te zijn van zijn gezin.

NIEUW
03:56
Geselecteerd Speelt nu af

Jennifer is moeder van drie én volgt een studie

Deze week is Roel in Lelystad op pad met Jennifer. Jennifer is moeder van drie kinderen én volgt een studie. Roel gaat met haar in gesprek over haar eigen opvoeding en de manier waarop zij zelf haar kinderen opvoedt.

NIEUW
05:37
Geselecteerd Speelt nu af

Roel chillt met hangoudjes in Apeldoorn

Roel is in Apeldoorn waar hij kennismaakt met Rudy en z'n vrienden Henk en Henk, waarmee Rudy bijna elke dag als een groepje 'hangouderen' in Apeldoorn afspreekt. Daarnaast gaat Roel achter op de scooter bij één van de twee Henk-en om kennis te maken met z'n familie en zijn vrouw alles te vragen over hoe het is om getrouwd te zijn met Henk.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Roel duikt in de wereld van hardcore punkfeesten

Roel is in Eindhoven en komt Kurt en Lenny tegen die naar een hardcore punkfeest gaan. Roel is heel nieuwsgierig en mag met ze mee naar binnen.