Bedreigde politicus UCF: Het heeft enorm veel impact gehad

18 oktober 2018

Een 61-jarige man uit Barendrecht moet een maand de cel in voor de bedreiging van een kandidaat van de politieke partij Ubuntu Connected Front (UCF).Dennis Belfor vertelt wat de bedreiging met hem en zijn gezin gedaan hebben.

Alle afleveringen

08:14

RUR: Bollenboffenbokaal SC Feyenoord '93

Deze week zijn we bij Bollenboffen Bokaal getuige van een reünie van het kampioensteam van '93! Gaston Taument en Regi Blinker geven commentaar op de penalty's genomen door de jongens van O12 van Sportclub Feyenoord en special guest André Stafleu.
01:38

Shaken op het Shimmy Shake Festival

Het Shimmy Shake Festival is het festival waar Fusion en Tribal buikdansers uit de hele wereld op af komen. Er zijn allerlei workshops en shows. Het is ook een podium voor talent om te laten zien wat ze in huis hebben.
01:23

Plak je kauwgom op dit kauwgombord

Het bord is voorzien van een wereldkaart, waarop mensen zelf dit populaire snoepgoed kunnen droppen. Het motto: waar blijf jij het liefst plakken? Op deze ludieke manier wil de stad aandacht vragen voor het kauwgomprobleem dat – naast hondenpoep – één van de grootste ergernissen is in Rotterdam.
01:58

Deze kinderen hebben gouden handjes

Oud-Beijerlandse School met de Bijbel wint onderwijsprijs met Klus klas-initiatief.
02:10

18 jaar en nu al molenaar

De 18 jarige þ Moerland uit Hellevoetssluis heeft nu al zijn droombaan, Molenaar.
02:02

Huwelijksaanzoek tijdens show Richard Groenendijk

Net na een cabaretvoorstelling van Richard Groenendijk in het Oude Luxor Theater in Rotterdam vroeg John zijn partner Leon ten huwelijk. Een uniek moment, vond Richard Groenendijk. En, niet geheel onbelangrijk, Leon zei 'ja'.
01:28

Rotterdamse scholieren stoppen 24 uur met eten

Leerlingen van Gereformeerde Scholengemeenschap Randstad Rotterdam gaan van donderdag op vrijdag 24 uur lang niet eten. Ruim vierhonderd leerlingen brengen de nacht door op school. Ze zamelen geld in voor de stichting World Vision die zich inzet voor kinderen in onder meer Afghanistan die honger lijden als gevolg van mislukte oogsten.
08:19

Bollenboffen Bokaal bij FC IJsselmonde

We zijn te gast bij FC IJsselmonde, waar rapper Bollebof namens Pim Blokland de penalty's gaat nemen. Kan hij net zo goed voetballen als dat hij kan rappen?
01:21

Stoel gemaakt van afvalcontainer

Wethouder Arno Bonte neemt de eerste circulaire containerstoel in ontvangst. De stoelen zijn gemaakt van oude ondergrondse afvalcontainers en worden onder andere in het stadhuis in Rotterdam gebruikt. Op deze manier krijgen de containers een tweede leven waardoor ze geen tien, maar twintig jaar gebruikt kunnen worden.

Vergelijkbare shows