Schuimspaan klaar voor Kroatië - Engeland

10 juli 2018

Café de Schuimspaan in Rotterdam is klaar voor de wedstrijd Kroatie - Engeland. Het café is namelijk erg populair onder Kroaten. 'Ze komen zelfs uit Weert', vertelt de eigenaar.

Alle afleveringen

01:21

Koopjesjagers massaal naar Flying Tiger

De van oorsprong Deense winkelketen Flying Tiger verlaagt de prijzen van alle producten op dinsdag voor één dag naar 1 euro. Dit leverde chaotische taferelen op
01:01

Aboutaleb opent expositie over drugs in Maritiem Museum

Burgemeester Ahmed Aboutaleb heeft vrijdagavond een speciale tentoonstelling over drugs geopend. De tentoonstelling in het Maritiem Museum is volgens de burgemeester nodig, omdat er nog veel problemen met drugs zijn in de stad.
01:32

Whiskyfeest in Maassilo: 120 euro voor een glaasje

Whiskybase The Gatering wordt georganiseerd door de Rotterdamse winkel Whiskybase. Liefhebbers van whisky kunnen hier bijzondere en zeldzame whisky’s proeven uit privécollecties en van onafhankelijke bottelaars.
04:33

Carola zet Martin in het zonnetje met de Roos van Rotterdam.

Na haar beroerte stond hij namelijk altijd voor haar klaar.
07:11

Bollenboffen Bokaal: XerxesDZB

Deze week zijn we samen met Eddy Treijtel te gast bij XerxesDZB. Lukt het de spelertjes om aan kop te gaan bij Bollenboffen Bokaal? Bart Latuheru neemt de penalty's voor het Weerstandsfonds.
02:05

Bedreigde politicus UCF: Het heeft enorm veel impact gehad

Een 61-jarige man uit Barendrecht moet een maand de cel in voor de bedreiging van een kandidaat van de politieke partij Ubuntu Connected Front (UCF).Dennis Belfor vertelt wat de bedreiging met hem en zijn gezin gedaan hebben.
01:40

Spijkenisse heeft een heus silly walk-zebrapad

In Spijkenisse gaan ze voor de lach. Vandaar dat daar donderdagmiddag een silly walk-oversteekplaats in gebruik is genomen aan de Raadhuislaan ter hoogte van de Stadhuispassage.
01:30

Duizenden kinderen krijgen prik in Ahoy Rotterdam

Duizenden kinderen zijn woensdag gevaccineerd tegen difterie, tetanus, polio, bof, mazelen, rodehond en baarmoederhalskanker. Dat gebeurde op de jaarlijkse vaccinatiedag in Rotterdam Ahoy.
00:47

Politie over schietpartij Rotterdam-Kralingen

De politie zoekt de verdachte die woensdagmorgen in Rotterdam-Kralingen een 64-jarige man neerschoot. Het slachtoffer, een bekende van de politie, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Getuigen zagen het voorval gebeuren.

Vergelijkbare shows