Tweelingzussen allebei topsporter

14 juni 2018

Een eeneiige tweeling en allebei doen ze aan topsport. Myke en Anne van de Wiel staan regelmatig tegenover elkaar bij de meerkamp.

Alle afleveringen

07:11

Bollenboffen Bokaal: XerxesDZB

Deze week zijn we samen met Eddy Treijtel te gast bij XerxesDZB. Lukt het de spelertjes om aan kop te gaan bij Bollenboffen Bokaal? Bart Latuheru neemt de penalty's voor het Weerstandsfonds.
02:05

Bedreigde politicus UCF: Het heeft enorm veel impact gehad

Een 61-jarige man uit Barendrecht moet een maand de cel in voor de bedreiging van een kandidaat van de politieke partij Ubuntu Connected Front (UCF).Dennis Belfor vertelt wat de bedreiging met hem en zijn gezin gedaan hebben.
01:40

Spijkenisse heeft een heus silly walk-zebrapad

In Spijkenisse gaan ze voor de lach. Vandaar dat daar donderdagmiddag een silly walk-oversteekplaats in gebruik is genomen aan de Raadhuislaan ter hoogte van de Stadhuispassage.
01:30

Duizenden kinderen krijgen prik in Ahoy Rotterdam

Duizenden kinderen zijn woensdag gevaccineerd tegen difterie, tetanus, polio, bof, mazelen, rodehond en baarmoederhalskanker. Dat gebeurde op de jaarlijkse vaccinatiedag in Rotterdam Ahoy.
00:47

Politie over schietpartij Rotterdam-Kralingen

De politie zoekt de verdachte die woensdagmorgen in Rotterdam-Kralingen een 64-jarige man neerschoot. Het slachtoffer, een bekende van de politie, ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Getuigen zagen het voorval gebeuren.
01:19

Nieuw trainingscentrum voor rampsituaties geopend

In Rotterdam is een nieuw oefencentrum gebouwd voor het opleiden van hulpverleners en professionals uit hoog-risico industrieën en overheid. Zij worden getraind om incidenten te voorkomen en snel te kunnen ingrijpen om mensen te redden of escalatie te voorkomen, mocht zich een incident of ramp voor doen.
01:37

Nieuw speel- en klimparadijs in Rotterdam

Rotterdam krijgt donderdag een nieuw zip- en klimpark: Adventure City Rotterdam. Wat kan je hier allemaal doen? We vroegen het aan een van de eigenaren en namen alvast een kijkje.
01:40

Honger bij kinderen gaat groenteboer aan het hart

Een groenteboer organiseert een luxe ontbijtje voor kinderen uit de buurt. Hij wil hiermee aandacht vragen voor de kinderen die 's ochtends met een lege maag in de schoolbanken zitten.
01:45

Topchefs geven zorginstelling-koks kookworkshop

Televisiekok Rudolph van Veen gaf gisteravond in zorginstelling de Zorgwaard in Oud-Beijerland een kookworkshop aan zestig koks van verzorgingstehuizen uit heel het land. Dat hij dit speciaal in de Hoeksche Waard deed was geen toeval. De Zorgwaard ligt namelijk op het gebied van koken ver voor op andere zorginstellingen.

Vergelijkbare shows