Terugblikken op On Your Feet met Jim Bakkum

31 juli 2018

Nog maar heel even en dan stopt On Your Feet! In deze video blikken we terug Jim. Hij heeft veel mooie woorden voor zijn collega's.

Alle afleveringen

03:26

Terugblikken op On Your Feet met Jim Bakkum

Nog maar heel even en dan stopt On Your Feet! In deze video blikken we terug Jim. Hij heeft veel mooie woorden voor zijn collega's.
03:20

Tommie Christiaan blikt terug op On Your Feet

Het gaat nu echt snel! On Your Feet! is nog maar tot en met 5 augustus te zien in het Beatrix theater in Utrecht. In deze video blikken we terug op de memorabele momenten van Tommie Christiaan. Hoe kijkt hij terug op zijn tijd als Emilio Estefan in On Your Feet!?
02:44

Zo heeft Nurlaila musical On Your Feet ervaren

In deze video blikken we terug met Nurlaila. Zij stond in deze productie onder andere met haar dochter op het toneel. Hoe heeft zij deze tijd ervaren?
03:46

Vajèn blikt terug op musical On Your Feet

Het gaat nu echt snel! On Your Feet! is nog maar 3 weken te zien! Tijd om met onze eigen Conga Queen terug te kijken op een fantastisch jaar. Dít zijn de mooiste momenten van Vajèn van den Bosch.
01:06

Hoe werkt een preset voor een show?

Voorafgaand aan de show leggen de mensen van de kostuumafdeling voor alle spelers hun kostuums klaar. Dit wordt ook wel ''Preset'' genoemd. In deze video van ''Ingezoomd'' wordt uitgelegd hoe dit precies in zijn werk gaat.
01:39

Vajén geeft een uniek kijkje in haar kleedkamer

What's in your Dressing Room - Vajèn van den Bosch
02:12

On Your Feet: in de huid van Tommie

Tommie Christiaan speelt de rol van muziekicoon Emilio Estefan in On Your Feet!. Waar zit voor hem de uitdaging bij het spelen van deze bijzondere rol? En wat heeft hij zelf met Cubaanse ritmes? Je ziet het allemaal in een gloednieuwe 'In De Huid van Emilio Estefan', waarin we hem volgen in zijn voorbereidingen voor de show.
01:28

Hoe blijft een pruik de hele voorstelling zitten?

Het Kap en Grime Team van On Your Feet! zorgt er elke show weer voor dat onze castleden worden voorzien van de mooiste pruiken tijdens een voorstelling. Maar hoe werkt dit nou precies? Hoe zit een pruik in elkaar en hoe blijven ze goed vastzitten tijdens een show waarin er zoveel gedanst wordt?
02:14

Gitarist Daniel geeft tour bij On Your Feet

Daniël Yves Dudok is gitarist bij de musical On Your Feet!. Elke avond blaast hij met zijn bandcollega's het dak van het Beatrix Theater eraf. Wist jij dat hij 5 verschillende gitaren bespeelt tijdens de show?

Vergelijkbare shows