De trip naar New york met Gaia Aikman

14 november 2017

Een prachtige trip naar New York moest natuurlijk ook in een videoverslag worden vastgelegd. Dit zijn de beelden van Gai Aikman die naar The Lion king op Broadway ging kijken.

Alle afleveringen

04:24

The Lion King is jarig en verrast Linda de Mol

The Lion King vierde op woensdag 17 oktober zijn tweede verjaardag samen met LINDA.foundation. Linda de Mol werd, voor een zaal vol publiek en genodigden, door Albert Verlinde en de cast verrast met een cadeau. Wij waren erbij en zie hier het sfeerverslag!
03:49

De cast van The Lion King zingt het dak eraf bij Qmusic

Het begon met een gek idee van Mattie - hoe leuk zou het zijn als de hele cast van The Lion King naar de studio zou komen? En daar gingen we! In alle vroegte met de cast bus naar Qmusic. Een uniek optreden en wat wás het leuk!
03:08

The Lion King is jarig: hierbij de hoogtepunten

Twee jaar The Lion King! Ongelofelijk. We gaven de microfoon aan castleden Anne Appelo en Robin van den Akker en zij gingen achter de schermen om de cast te vragen naar hun hoogtepunten.
01:31

Herinneringen ophalen aan Disneyfilm The Lion King

Castleden van de musical The Lion King halen herinneringen op aan de Disneyfilm!
01:21

The Lion King's Nala showt haar kleedkamer

Gaia speelt al bijna twee jaar de rol van Nala in The Lion King! Het AFAS Circustheater is haar tweede thuis en vooral haar kleedkamer heeft ze helemaal eigen gemaakt. Benieuwd wat daar allemaal in staat? Bekijk dan snel deze nieuwe "What's in Your Dressing Room"!
01:26

Juneoer speelt de nieuwe Banzai in The Lion King

Juneoer Mers speelt sinds deze maand de rol van Hyena Banzai in The Lion King! Een nieuw gezicht en we stellen jullie dan ook graag aan hem voor.
02:20

Een nieuwe Pumbaa in de musical The Lion King

Mike Wauters is de nieuwe Pumbaa in The Lion King! Hoe reageerde hij toen hij de rol kreeg? En hoe is het om samen te spelen met Steve Beirnaert? Bekijk de video om Mike te leren kennen!
03:12

Scriptlezing The Lion King met oude én nieuwe cast

De nieuwe castleden van The Lion King spelen deze week hun première! Hun repetitieperiode werd afgetrapt met dé scriptlezing van de hele voorstelling. Een bijzonder en leuk moment voor de nieuwe en huidige cast. Wij waren erbij en geven met deze video een uniek inkijkje.
02:19

Kijk mee in de kleedkamer van The Lion King's Scar

Jorrit speelt elke avond de rol van Scar in The Lion King. Zijn kleedkamer in het AFAS Circustheater is een tweede thuis geworden. Benieuwd naar hoe die kleedkamer eruit ziet en wat Jorrit daar allemaal heeft staan? Bekijk dan deze nieuwe "What's In Your Dressing Room?"

Vergelijkbare shows