Sterren

Alle afleveringen

00:35

Humberto Tan: Ik kijk niet naar nieuwe Late Night

Humberto Tan heeft het nieuwe RTL Late Night nog niet gezien, maar van de tegenvallende kijkcijfers is hij wel op de hoogte. ,,Ik lees en zie natuurlijk ook wat er gebeurt. Dat is voor niemand leuk.''
01:11

RUMAG vraagt: Is tv dood?

René Watzema was donderdag voor RUMAG, een online-platform, op het Televizier Gala om de en BN’ers te vragen of TV niet achterhaald is.
00:59

Ellie Lust over haar TV-ambities

Woordvoerder Ellie Lust is weg bij de politie in Amsterdam. Ze geeft een reactie tijdens het Televizier-Ring Gala.
01:10

Domien Verschuuren over zijn eerste weken bij Qmusic

Domien Verschuuren stapte recentelijk over van 3FM naar Qmusic. Hij geeft een reactie over zijn eerste weken.
01:38

Kaj Gorgels wint Talent Award

Kaj Gorgels trad in de voetsporen van Marieke Elsinga door de Talent Award mee naar huis te nemen. Hij versloeg daarmee mede-youtuber en presentatrice van Zon Zuipen Ziekenhuis Nienke Plas.
01:32

Ilse Warringa wint prijs voor beste actrice

Ilse Warringa heeft de Zilveren Televizier-Ster voor beste acteur/actrice gewonnen voor haar rol als juf Ank in de hitserie De Luizenmoeder. Warringa versloeg mede-Luizenmoeder Jennifer Hoffman en Soof-actrice Lies Visschedijk.
02:30

Beau wordt eindelijk gezien

In een volle AFAS Live in Amsterdam zijn vanavond de prijzen van de Televizier uitgereikt. De grote winnaar van de avond is Beau van Erven Dorens. Hij won zowel de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator en de Televizier-Ring met Beau Five Days Inside.
02:08

Dit zijn de winnaars van het Televizier Gala

We spraken de kersverse winnaars langs de rode loper.
02:28

Actrice Loes Haverkort maakt zich klaar voor Televizier-Gala

Tijdens het Televizier-Ring Gala lopen tientallen BN'ers over de rode loper. Maar wat gaat daar eigenlijk aan vooraf? Wij mochten meelopen met stylist van de sterren, Pascalle Koldenhof.

Vergelijkbare shows