Lee Towers krijgt kippenvel van Glennis

13 september 2018

Glennis Grace veroverde gisteren een plekje in de finale van America's Got Talent. Collega Lee Towers is onder de indruk van haar optreden en wenst haar succes.

Alle afleveringen

02:12

Basja leverde drie Voice-winnaars af

Met Julia van der Toorn, Maan de Steenwinkel en Jim van der Zee leverde talentscout Basja Chanowski binnen vijf seizoenen drie winnaars af van the Voice of Holland, dat vanavond aan een nieuwe editie begint.
01:39

Famke Louise krijgt eigen documentaire

De documentaire is geregisseerd door de Amsterdamse fotograaf en documentairemaakster Elza Jo Tratlehner.
01:09

Deze ‘Boxing Stars’ nemen het tegen elkaar op in de ring

In het programma Boxing Stars stappen bekende Nederlanders de boksring in. Ruben Nicolai en Olcay Gulsen gaan het spektakel presenteren.
00:57

Barman Abeln blikt vooruit op nieuw seizoen First Dates

Het nieuwe seizoen van televisieprogramma First Dates begint weer. Barman Victor Abeln, die de dates accomodeert, blikt alvast vooruit. Ben jij single en op zoek naar echte liefde? Ken jij iemand die liefde verdient? Of wil je met een vriend of vriendin komen gewoon gezellig eten? In ons First Dates restaurant is iedereen welkom!
00:35

Humberto Tan: Ik kijk niet naar nieuwe Late Night

Humberto Tan heeft het nieuwe RTL Late Night nog niet gezien, maar van de tegenvallende kijkcijfers is hij wel op de hoogte. ,,Ik lees en zie natuurlijk ook wat er gebeurt. Dat is voor niemand leuk.''
01:11

RUMAG vraagt: Is tv dood?

René Watzema was donderdag voor RUMAG, een online-platform, op het Televizier Gala om de en BN’ers te vragen of TV niet achterhaald is.
00:59

Ellie Lust over haar TV-ambities

Woordvoerder Ellie Lust is weg bij de politie in Amsterdam. Ze geeft een reactie tijdens het Televizier-Ring Gala.
01:10

Domien Verschuuren over zijn eerste weken bij Qmusic

Domien Verschuuren stapte recentelijk over van 3FM naar Qmusic. Hij geeft een reactie over zijn eerste weken.
01:38

Kaj Gorgels wint Talent Award

Kaj Gorgels trad in de voetsporen van Marieke Elsinga door de Talent Award mee naar huis te nemen. Hij versloeg daarmee mede-youtuber en presentatrice van Zon Zuipen Ziekenhuis Nienke Plas.

Vergelijkbare shows