Genee misschien talkshow met Hélène Hendriks

10 augustus 2018

Naast de presentatie van het voetbalpraatprogramma Veronica Inside, gaat Wilfred Genee meer interviewprogramma's voor de zender doen. Dat vertelde hij bij Laat op Eén.

Alle afleveringen

00:35

Black Eyed Peas geven spullen weg in Amsterdam

The Black Eyed Peas hebben dinsdag Amsterdam bezocht om hun nieuwe album te promoten.
01:11

Marvel-legende Stan Lee herdacht

Fans brachten op maandag een eerbetoon aan de overleden Stan Lee, de legende van Marvel Comics, bij zijn Hollywood Walk of Fame-ster in Los Angeles.
01:51

Cast Soof heeft zin in seizoen 2

Het tweede seizoen van de serie Soof is vanaf 29 november te zien op Videoland. Volgens de cast kunnen de kijkers uitkijken naar een aantal grote veranderingen in het leven van het hoofdpersonage.
03:01

Waylon en BNNVara-talent zetten tattoo van songfestivalhit

Waylon en BNNVara-talen Emma Wortelboer hebben vandaag een wel heel bizarre tatoeage laten zetten. De twee hebben ‘Ding-a-dong’ op hun arm laten vereeuwigen, de titel van het voor Nederland winnende festivalnummer in 1975.
00:31

Alec Baldwin gearresteerd na ruzie over parkeerplaats

Acteur Alec Baldwin (60) is vrijdag gearresteerd na een ruzie over een parkeerplek in New York. Daarbij zou Baldwin een klap hebben uitgedeeld, meldt TMZ.
00:53

Meghan uitgegroeid tot ’s werelds nieuwste modelieveling

Tof dat Prins Harry erbij was maar -eerlijk- de pers had tijdens de reis naar Australië alleen maar oog voor de zwangere Meghan. Amper getrouwd is de Hertogin van Sussex in rap tempo uitgegroeid tot ’s wereld nieuwste modelieveling. Of ze nu een theater in Sydney bezoekt, over een strand in Melbourne struint of door het Pukeahu National War Memorial Park in Nieuw-Zeeland wandelt: Meghan kan geen stap verzetten zonder dat de internationale modepers een complete van top tot teen-analyse op haar outfits loslaat.
02:51

Art Rooijakkers gevraagd voor presentatie Expeditie Robinson

Art Rooijakkers heeft voor de eerste keer bevestigd dat hij is gevraagd om de presentatie van Expeditie Robinson over te nemen van Dennis Weening. De voormalige Wie is de Mol?-presentator heeft echter nog geen ja gezegd.
00:38

Charly Lownoise en Mental Theo 25 Years Anniversary

Het is bijna 25 jaar geleden dat de happy hardcore hit 'WonderfullDays' van Charly Lownoise en Mental Theo bovenaan de hitlijsten stond. "Dit konden we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan", aldus organisaties Guilty Pleasure Festival en Qmusic. Zaterdagavond 9 februari 2019 is de AFAS Live dan ook hét 90's paradijs tijdens 'Charly Lownoise & Mental Theo 25 Years Anniversary'.
05:34

Feest: het is 25 jaar geleden dat Wonderful Days uit kwam

Mental Theo en Charly Lownoise vieren op 9 februari dat het 25 jaar geleden is dat hun grote hit Wonderful Daysn uit kwam. Dit maakten zij vanochtend bekend bij Mattie en Marieke.

Vergelijkbare shows