Rahima is Miss Nederland 2018

9 juli 2018

De 24-jarige Rahima uit Rotterdam is uitgeroepen tot Miss Nederland. De mooiste vrouwen van Nederland lieten maandagavond zien wat voor talenten ze in huis hebben.

Alle afleveringen

01:11

Olcay: Wat als mijn moeder wél abortus had laten plegen?

In een nieuwe aflevering van RUMAG Roulette vertelt presentatrice Olcay Gulsen openhartig over een heftige dag in haar leven: de dag dat haar moeder per ongeluk toch geen abortus liet plegen. Vanavond is de hele uitzending te zien op het Youtube-kanaal van RUMAG.
00:35

Fan gaat ver voor selfie met Shakira

Tijdens een concert in Mexico wilde een fan wel heel graag op de foto met Shakira.
02:19

Boer Jaap geniet van tandenpoetsen met zijn drie dames

Boer Zoekt Vrouw is zondag te zien om 20.25 uur op NPO 1.
01:15

Glennis Grace met Whitney-tribute naar Ahoy

Glennis Grace staat op vrijdag 6 september 2019 in Ahoy in Rotterdam met haar veelgeprezen eerbetoon aan Whitney Houston.
02:27

De speech van Patty Brard voor de Talent Award

Patty Brard werd donderdag geprezen voor haar speech tijdens het 53ste Televizier-Ring Gala.
00:33

Exclusief voorproefje op Televizier-ode aan Mies Bouwman

Vanochtend gaf Jim van der Zee in onze studio alvast een exclusief voorproefje van de ode die hij vanavond samen met Ali B gaat brengen aan Mies Bouwman.
00:36

Operazangeres Montserrat Caballé (85) overleden

De Spaanse operazangeres Montserrat Caballé is op 85-jarige leeftijd overleden. Dat meldt het ziekenhuis in Barcelona waar ze is gestorven. Caballé zou al enige tijd ziek zijn.
01:05

Chantal Janzen helpt deelnemer The Talent Project

Op RTL4 is vrijdagavond de derde aflevering van The Talent Project te zien. In deze derde aflevering helpt jurylid Chantal Janzen een jonge deelnemer op zeer opvallende wijze.
01:23

Anouk in tranen bij De Wereld Draait Door

Anouk werd gisteren aan tafel in De Wereld Draait Door overmand door emoties. De rockchick was te gast om te vertellen over haar nieuwe plaat, maar toen Matthijs van Nieuwkerk vroeg naar de betekenis van een van haar teksten, brak ze. ,,Ik weet het niet. Het is gewoon anders."

Vergelijkbare shows