Studio Korea

Alle afleveringen

04:50

PyeongChang 2018: Thijs en Hidde blikken terug

Een voorbeschouwing verpakt als nabeschouwing. De laatste keer deze spelen kijken Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam vanuit hun vertrouwde koffietent aan het strand, terug op 2,5 week Olyumpische sport en Nederlands succes in Korea.
03:30

'Op de Mass Start rijdt iedereen voor zichzelf.'

Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam blikken op hun eigen wijze vooruit op deze laatste Olympische zaterdag. De dag van de Mass Start. Een schaatsonderdeel om naar uit te kijken. Het lijkt zelfs, met een beetje fantasie, op wielrennen. Tactiek, ploegenspel en voor eigen kansen rijden. Nederland maakt ook op dit onderdeel grote kans op medailles.
03:46

"Look, I'm in the picture with Barbie-man!"

Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld bespreken alles wat opvalt tijdens de Spelen in PyeongChang. Vandaag gaat het over de fantastische gouden prestatie van Suzanne Schulting, die er eigenlijk geen zin meer in had en het ontbrekende gouden succes van de Chinezen en Russen.
03:47

Zonneveld: 'Holland Heineken Huis, weg ermee!'

Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld bespreken alles wat opvalt tijdens de Spelen in PyeongChang. Vandaag gaat het uiteraard over de teleurstellende uitslag van de ploegenachtervolging en de bizarre gevolgen ervan. Tevens stellen ze de houdbaarheid van het Holland Heineken Huis aan de kaak.
04:31

'Ik vind dit heel lelijk brons'

Hidde van Warmerdam en Thijs Zonneveld spreken in Gangneung weer de olympische dag door. Een analyse over lelijke medailles, de uitputtingsslag die curling heet en heftige gevechten op de ploegenachtervolging.
03:27

van Warmerdam 'lijkt wel een skileraar uit 76'

Thijs en Hidde nemen de dag van vandaag door, ook al valt er volgens Hidde weinig te beleven. Tevens komt Thijs met een opmerkelijk idee om er voor te zorgen dat Nederland de volgende winterspelen opnieuw verzekerd is van de nummer 1 positie in het medaille-klassement.
03:52

Zonneveld 'Anema is de Mourinho van het schaatsen'

Schaatscoach Jillert Anema vergelijken met voetbaltrainer Jose Mourinho. Het lijkt ongebruikelijk maar Thijs Zonneveld doet het. Uiteraard gaat het deze ochtend over de kansen van de Nederlanders op de 500 meter en het antwoord op de vraag of Verweij gewisseld moet worden.
03:41

Studio Korea: De voorbeschouwing van dag 9

Hidde en Thijs nemen de gebeurtenissen van gisteren en vandaag in vogelvlucht door en steken daarbij hun persoonlijke mening niet onder stoelen of banken.
04:26

Studio Korea: De voorbeschouwing van dag 8

Napraten over de impact van Esmee Visser, de toekomstplannen van Claudia Pechstein en de hate-mail die Sjinkie Knegt ontvangt, doen Thijs Zonneveld en Hidde van Warmerdam maar wat graag. Kijk hier ook als je wilt weten wat Hidde denkt als hij Lindsey Vonn ziet.

Vergelijkbare shows