Britt Dekker over haar deelname aan NK dressuur

11 juli 2018

Britt Dekker vertelt over haar deelname aan het NK dressuur.

Alle afleveringen

01:15

Huub Stapel reageert fel op minister Wiebes over subsidies

Tijdens het programma Pauw reageert acteur Huub Stapel op de uitspraak van minister Eric Wiebes dat subsidie voor kunst overbodig is.
01:13

Lili en Howick moeten 8 september het land uit

De asielkinderen Lili (12) en Howick (13) vertrekken op zaterdag 8 september naar Armenië. Dat vertelden de kinderen zelf in een uitzending van het programma Laat op één.
00:57

Situatie Howick en Lili besproken in M

Het M-Panel, met daarin onder andere Rita Verdonk, bespreekt de kinderen Howick en Lili uit Amersfoort die terug moeten terug naar Armenië.
00:35

Advocaat Jan Vlug waarschuwt voor DNA-databank

Advocaat Jan Vlug zegt in het programma Laat op één dat een DNA-databank gevaarlijk kan zijn als een regering onbetrouwbaar is.
00:42

'We gaan Jos Brech vinden net als Saddam Hoessein'

Peter R. de Vries deed woensdag over Jos Brech bij Laat op één de uitspraak: 'Saddam Hussein hebben we ooit gevonden, Osama Bin Laden hebben we gevonden en deze man gaan we ook vinden.
01:46

Daisy van der Weijden moest Maarten motiveren

In het programma Laat op één vertelt Daisy van der Weijden over haar rol om Maarten te motiveren. "Ik zou degene zijn die hem dat water in zou blijven duwen."
02:02

Justin Bieber draagt jack Nederlandse ontwerpster

Superster Justin Bieber (24) is gespot in een flitsend motorjack dat werd gedecoreerd door de Nederlandse schilderes en graffitikunstenares Loes van Delft.
01:17

Econoom kritisch over quota vrouwen aan de top

Het quotum van 30% procent vrouwen in topposities is volgens Baarsma niet gehaald, omdat de vijver waaruit gevist kan worden gewoon veel te klein is.
00:32

Ramptoerisme: wat kunnen we eraan doen?

Wat kunnen we doen tegen de grote hoeveelheid mensen die filmen bij (dodelijke)ongelukken en zich niet laten stoppen? Politieagent Koen Simmers vertelt in Laat op 1 wat dit allemaal teweeg brengt en komt met suggesties.

Vergelijkbare shows