TC Tubantia

Alle afleveringen

05:13

De Ballen Verstand week 41

Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde bespreken alles rondom Heracles en FC Twente in de rubiek De Ballen Verstand.
04:25

Ballen Verstand week 40

Clubwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde blikken vooruit op de wedstrijden van Heracles Almelo en FC Twente en bespreken de actualiteit in de rubriek De Ballen Verstand. Deze week bij Heracles: weet trainer Frank Wormuth echt niet hoe hoog zijn ploeg staat? En FC Twente: wie moet Wout Brama vervangen? En waarom schakelt de club een headhuntersbureau in voor een nieuwe directeur?
05:01

'FC Twente bijna uit ellende, Heracles blijft in top 3'

Clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar kijken vooruit richting de komende speelronde van Heracles en FC Twente.
04:09

'Rafael Ramos is een ongeleid projectiel'

Clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar kijken vooruit richting de komende speelronde van Heracles en FC Twente. Heracles staat vierde met een bizar doelsaldo en FC Twente gaat misschien switchen op de rechtsback-positie.
04:33

‘Ik denk niet dat de wedstrijd tegen Dordrecht doorgaat’

Clubwatchers Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar kijken vooruit richting de komende speelronde van Heracles en FC Twente. Deze week is het de vraag of de wedstrijd van FC Twente tegen Dordrecht überhaupt wel door gaat.
04:43

Ballen Verstand Week 35

Clubwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde blikken vooruit op de wedstrijden van Heracles Almelo en FC Twente en bespreken de actualiteit rondom de transferdeadline
05:01

‘Ik zou Kuwas verkopen bij een goed bod’

Wat kunnen we verwachten van FC Twente en Heracles het aankomende weekeinde? Voetbalwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde kijken vooruit.
03:45

Is FC Twente klaar voor het nieuwe seizoen?

Wat kunnen we verwachten van FC Twente en Heracles het aankomende weekeinde? Voetbalwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde kijken vooruit richting de eerste speelronde in de Keuken Kampioen Divisie en bespreken de actualiteit rondom Heracles Almelo in de rubriek De Ballen Verstand.
04:48

'Rafael Ramos lijkt de broer van Ronaldo wel'

Clubwatchers Fardau Wagenaar en Leon ten Voorde blikken vooruit op de seizoensopeningen van Heracles Almelo en FC Twente.

Vergelijkbare shows