Zo zag de Zwarte Cross er 20 jaar geleden uit

12 juli 2018

De Zwarte Cross begint deze donderdag. Wij doken in de archieven en vonden beelden van 20 jaar geleden. Het ging er toen 'ietsje' anders aan toe als nu...

Alle afleveringen

01:17

Supermarkt Hellendoorn toch open ondanks verbod

Albert Heijn Rob Loomans in Hellendoorn heeft deze zondag de winkel geopend, terwijl dat niet mocht.
02:15

Wie zegt Set-Up’65, zegt al snel zussen Oude Luttikhuis

Wie zegt Set-Up’65, zegt al snel zussen Oude Luttikhuis
01:02

Audities voor Oliver in het Wilminktheater

In het Wilminktheater worden de audities voor de rol van Oliver in de gelijknamige musical gehouden. Beelden: Annina Romita
01:19

ENorm geeft inkijkje in opname van nieuwe single Waterfront

De populaire Twentse band ENorm geeft een inkijkje in de opname van Waterfront, één van de vier nieuwe nummers. De nieuwe single is het 'paradepaardje', waarmee ENorm een nieuwe periode inluidt.
01:48

Kinderen staan doodsangsten uit tijdens horrornacht

Kinderen in Avonturenpark Hellendoorn worden de stuipen op het lijf gejaagd tijdens de horrornacht. En dat lijkt aardig goed te lukken.
01:30

Herinrichting Grotestraat levert bijzondere vondst op

Aannemer Dusseldorp heeft tijdens de werkzaamheden voor de herinrichting van de Grotestraat in Nijverdal oude wegfundering gevonden. In het puin liggen basaltstenen die vroeger voor een oud karrespoor werden gebruikt. De aannemer heeft leerlingen van het praktijkonderwijs van CSG Reggesteyn gevraagd om te helpen deze stenen te sorteren.
02:37

Jongens testen nieuwe Monkey Town in Almelo

2 jongens van elf jaar testen diverse attracties in de nieuwe Monkey Town in Almelo.
01:17

Stemmen geopend: Tubantia en 1Twente in finale Galjaardprijs

De stem van Enschedeërs een gezicht geven, dat deden 1Twente, Tubantia en de gemeente Enschede met het verkiezingsproject Ik teken voor 80!. Het Project zit in de finale van de landelijke Galjaardprijs. Het stemmen is begonnen.
01:12

Brandweer Twente op oefening in Esbeek

Leden van Brandweer Twente hebben donderdag in het Brabantse Esbeek meegewerkt aan een grote oefening voor de bestrijding van natuurbranden. Op landgoed De Utrecht werd een grote brand nagebootst die vanuit de lucht geblust moest worden. Daarbij werden twee helikopters, een cougar en een chinook ingezet. (Beeld: Brabants Dagblad)

Vergelijkbare shows