Talksloop

NIEUW
05:13
Geselecteerd Speelt nu af

Stuntkabouter: Neppe mensen frustreren mij!

In Talksloop nodigt Tim Senders elke week een bekende Nederlander uit bij hem in de studio. De kandidaten mogen hun frustraties uiten over alle vervelende dingen in de wereld en struggles waar zij dagelijks tegenaan lopen. Om echt alles achter zich te laten mogen de kandidaten na het interview ook nog even slopen. In deze aflevering is het de beurt aan YouTuber Stuntkabouter alias Martijn!

NIEUW
07:24
Geselecteerd Speelt nu af

Thomas Cox deelt z'n frustraties over TL-licht en Instagram

In Talksloop nodigt Tim Senders elke week een bekende Nederlander uit bij hem in de studio. De kandidaten mogen hun frustraties uiten over alle vervelende dingen in de wereld en struggles waar zij dagelijks tegenaan lopen. Om echt alles achter zich te laten mogen de kandidaten na het interview ook nog even slopen. In de zesde aflevering van Talksloop deelt YouTuber Thomas Cox z'n diepste frustraties en sloopt erop los.

NIEUW
06:02
Geselecteerd Speelt nu af

'Bloedirritant als mensen zeggen dat ze iets niet kunnen'

In de vijfde aflevering van Talksloop deelt YouTuber Nanne Meijer z'n diepste frustraties en sloopt erop los.

NIEUW
05:36
Geselecteerd Speelt nu af

Koen Kardashian leeft zich uit op huismerk 'champagneyney'

Koen Kardashian, Diva van de Lage Landen, uit z'n frustraties en mag zich uitleven op huismerk champagne in de vierde aflevering van Talksloop met Tim Senders.

NIEUW
06:46
Geselecteerd Speelt nu af

Thomas (Stuk Tv): Ik heb een hekel aan hiërarchie

Thomas van Stuk TV komt slopen in de derde aflevering van Talksloop met Tim Senders.

NIEUW
06:11
Geselecteerd Speelt nu af

Robinson-winnaar Carlos: Ik wil nóóit een kantoorbaan!

In de tweede Talksloop deelt Carlos Platier Luna, winnaar Expeditie Robinson 2017, zijn frustraties met Tim. Carlos Platier Luna wist zich in 2017 naar de overwinning te vechten in Expeditie Robinson. Maar hoe gaat het nu met hem? Inmiddels is de 24-jarige joduka uit Oldenzaal afgestudeerd, wil absoluut geen kantoorbaan, en komt achter de irritante verschillen tussen de Achterhoek en de Randstad.