Nabeschouwing: 'Fuck them all Niki, fuck them all'

10 juli 2018

In de nabeschouwing bespreken Pim Bijl en Thomas Sijtsma de suprematie van Quickstep in de massasprint. Andere ploegen willen al geen vuil werk meer voor Gaviria, Terpstra en co opknappen.

Alle afleveringen

01:48

'Laatste rit is als een drol op de slagroomtaart'

De voorbeschouwing van de laatste etappe van de Tour de France 2018.
02:20

Geraint Thomas is compleet van de wereld

Wielerverslaggevers Daan Hakkenberg en Thomas Sijtsma blikken terug op de winnende tijdrit van wereldkampioen Tom Dumoulin. Zijn winst was groots, maar wat betekent dit voor de toekomst?
01:35

Zonneveld: ‘Roglic steekt Dumoulin voorbij’

Thijs Zonneveld blikt dagelijks vooruit op de rit. Aan het eind van de dag zal Primoz Roglic tweede staan in het klassement verwacht de columnist.
01:48

'Tweede plek hangt aan zijden draadje'

Wielerverslaggevers Pim Bijl en Thomas Sijtsma bespreken in Laruns de laatste bergrit. Dumoulin was na de finish enorm gefrustreerd en Kruijswijk krijgt een compliment van de heren.
01:39

‘De Pyreneeën zijn het kerkhof van wielerdromen’

Thijs Zonneveld blikt dagelijks vooruit op de rit. Met de start in Lourdes mag Tom Dumoulin nog hopen op een wonder, daarvoor moet de gele wielerdroom van Geraint Thomas wel sneuvelen.
01:46

'Démare kwam de bergen over en won zelf de sprint'

Wielerverslaggevers Daan Hakkenberg en Thomas Sijtsma nemen in Pau de overwinning van Arnaud Démare onder de loep. De Fransman wordt vrijgesproken van hangen aan de teamwagen en krijgt de complimenten voor de sprintzege.
01:39

‘Gaat dit wel een sprint worden?’

Thijs Zonneveld blikt dagelijks vooruit op de rit. Hij spreekt van een intermezzo tussen de bergen. Bijna de laatste kans voor de sprinters, maar wordt dit wel een massasprint.
00:34

Froome door Franse agent tegen de grond gewerkt

Chris Froome is vanavond bij de afdaling van de Col de Portet na de zeventiende etappe in de Tour de France naar de grond gewerkt door een Franse agent. Deze zag hem aan voor een amateurrenner en wilde hem stoppen.
01:41

Nabeschouwing: 'Schrijf Froome nooit af'

Wielerverslaggevers Pim Bijl en Thomas Sijtsma kijken na de bliksemsnelle rit van 65 kilometer terug op de dag. Geraint Thomas lijkt zich tot eindwinnaar te kronen, maar schrijf Chris Froome nooit helemaal af.

Vergelijkbare shows