Dit zijn de hoogtepunten van etappe 5 van de Tour

11 juli 2018

Peter Sagan heeft nog maar eens bewezen waarom hij één van de beste renners ter wereld is. De wereldkampioen koos slim het wiel van Greg Van Avermaet, die het gat op de weggesprongen Philippe Gilbert dichtreed. Daarna remonteerde hij Sonny Colbrelli en boekte zo al zijn tweede ritzege deze Tour, voor de Italian. Gilbert werd derde. Van Avermaet behoudt de gele trui. Een samenvatting van de vijfde etappe.

Alle afleveringen

03:45

Dit was de Tour van In het Wiel

Na drie loodzware weken zit de Tour de France erop. Alle kopstukken verschenen voor de camera van In het Wiel. Kijk hier naar de tourcompilatie.
01:42

Samenvatting van de slotrit

Dit was de laatste rit van de Tour.
01:33

Zo won Dumoulin de tijdrit

Bekijk hier de samenvatting van etappe 20 van de Tour de France.
01:54

De samenvatting van etappe 19

Bekijk hier hoe Roglic de Tour van Lotto-Jumbo bekroonde.
01:49

Kijk hoe Arnaud Démare zijn eerst sprintzege boekt

Bekijk hier de samenvatting van etappe 18.
02:00

De samenvatting van etappe 17

Nairo Quintana heeft de loodzware 17de etappe van de Tour gewonnen. Na een korte rit van 65 kilometer was de Colombiaan na een lange solo als eerste boven op de Col du Portet. Tom Dumoulin steeg van plek 3 naar 2 door Chris Froome op de slotklim te lossen. Dit is de samenvatting van etappe 17.
02:16

Alaphilippe houdt Mollema en Gesink van ritzege af

Tijdens de 16e etappe van de Tour de France gebeurde er van alles. Zo kregen wielrenners pepperspray in hun ogen en hield Alaphilippe Mollema en Gesink van de ritzege af.
03:01

In Het Wiel still on Tour

De hoogtepunten van de tweede week in de Tour de France door de ogen van onze verslaggevers.
00:53

De hectische en brave persconferentie van Sky

Op rustdagen geven de meeste teams in de Tour de France een persconferentie met hun kopstukken. Bij Team Sky kwamen Geraint Thomas en Chris Froome opdraven. Het vuur werd hen vandaag niet echt aan de schenen gelegd.

Vergelijkbare shows