Minder terrassen op de Neude door kunstwerk

15 mei 2018

Horecaondernemers rond de Neude zijn boos. Daar wordt een kunstwerk opgebouwd van het SPRING Performing Arts Festival, waardoor het hele plein zeker twee weken aan het zicht is onttrokken. De terrassen moeten wijken. Dat komt de ondernemers natuurlijk niet uit met dit mooie weer.

Alle afleveringen

01:55

Dit zijn de Utrechtse designers op de Dutch Design Week

Drie jonge designers uit Utrecht staan aankomende week op de Dutch Design Week in Eindhoven. Wie zijn deze aanstormende talenten?
01:16

Dick uit Maarsen heeft meer dan 100.000 boeken in zijn loods

De loods van Dick Zandbergen is gevuld met meer dan 100.000 boeken. Een bekende van hem omschreef het als 'de verboden afdeling van de bibliotheek van Harry Potter'.
01:31

Bewoners Nieuwegracht boos over lange werkzaamheden

De weg van de Utrechtse Kromme Nieuwegracht ligt nu alweer twee jaar open. De gemeente en de eigenaren van de werfkelders zijn het oneens over wie er voor de kosten moet opdraaien. Bewoonster Beate Volker baalt dat het zo lang duurt.
01:58

Aangereden bestuurder jaagt op vluchtende verkeers-aso

wildwestrit door utrecht leidt tot aanhouding van vluchtende verdachte
01:24

Anouk Hoogendijk opent voetbalkooi Wijk bij Duurstede

Voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft donderdagmiddag een voetbalkooi in Wijk bij Duurstede geopend. Jongeren van het Revius Lyceum krijgen de kooi als beloning voor hun nette gedrag rond de jaarwisseling.
01:21

Wie helpt Quartus aan een kamer in Utrecht?

Quartus is op zoek naar een kamer in Utrecht. Om tips te krijgen maakte hij deze video
00:51

Geen zwaar verkeer door laagwater op pontje Culemborg

Door de droogte stroomt steeds minder water door de Lek heen. Het gevolg is dat het pontje bij Culemborg geen zwaar verkeer meer over kan zetten.
01:24

Hiddink met China onder 21 in Utrecht

Guus Hiddink was woensdagmiddag te bewonderen op Sportcomplex Zoudenbalch in Utrecht. De 71-jarige Varssevelder is coach van het Chinese elftal onder 21 jaar dat op trainingskamp is in Hoenderloo en woensdag oefende tegen Jong FC Utrecht. Het duel eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.
01:20

Elektrische scooters zijn in Utrecht nog niet echt populair

Elektrische scooters worden in Nederland steeds meer verkocht, behalve in Utrecht.

Vergelijkbare shows