17-jarig meisje neergestoken op Utrechtse Kanaleneiland.

15 oktober 2018

De Utrechtse wijk Kanaleneiland is voor de derde keer op rij opgeschrikt door een geweldincident. Dit keer werd een 17-jarig meisje neergestoken.

Alle afleveringen

00:38

Vrachtwagen slaat om in Schalkwijk

Op de Provincialeweg in Schalkwijk is dinsdagochtend een vrachtwagen op zijn kant terechtgekomen. De vrachtwagen ligt deels in de sloot en zit vol met laminaat en pvc-vloeren.
01:05

Volledige vernieuwing gloednieuwe Hoog Catharijne dichterbij

De Zuidpassage in Hoog Catharijne is sinds afgelopen vrijdag geopend. Daarmee is de volledige vernieuwing van het gloednieuwe winkelcentrum dichterbij.
02:30

Droomhuis aan de Oudegracht in Utrecht

Je moet er wel wat voor neerleggen: het bijzondere huis kost ruim 1,8 miljoen.
00:48

Boerderij Werkhoven voor derde keer getroffen door brand

Het is al de derde brand in een maand tijd op de boerderij. Rondom de boerderij en panden zou sinds de vorige brand bewaking aanwezig zijn geweest. Sinds afgelopen vrijdag hadden de buurtbewoners die bewaking niet meer gezien.
00:37

Boerderij Werkhoven voor derde keer getroffen door stalbrand

Bij een boerderij in Werkhoven is voor de derde keer in korte tijd brand uitgebroken. Een loods staat volledig in brand en is niet meer te redden, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Rond de dertig koeien en twintig stieren die in de stal stonden zijn omgekomen.
00:57

Advocaat Asia Bibi bezoekt dienst in Vianen

Saif-ul-Malook, de Pakistaanse advocaat van Asia Bibi tijdens is aanwezig bij een gebedsdienst in de Grote Kerk van Vianen voor de Pakistaanse Asia Bibi, de christen die jarenlang in de dodencel zat. Bibi is inmiddels vrijgesproken van godslastering, ze kwam woensdag vrij.
00:50

Leeuwinnen bereiden zich voor op finale play-offs

et Nederlands vrouwenvoetbalelftal bereidt zich in stadion Galgenwaard voor op de finale van de play-offs tegen Zwitserland.Winnaar van het tweeluik plaatst zich voor het WK in Frankrijk.
00:07

Camerabeelden daders stukgegooide ruiten in Leidsche Rijn

Camerabeelden waarop twee mogelijke daders van stukgegooide ruiten in Leidsche Rijn.
02:32

Glas-in-lood in huize Aardenburg

Glas-in-lood in huize Aardenburg.

Vergelijkbare shows