Busschauffeurs staken vanwege hoge werkdruk

8 mei 2018

Buschauffeurs in de regio Utrecht leggen vandaag het werk neer. Ze staken vanwege de hoge werkdruk. Onder aanvoering van het FNV zijn de chauffeurs onderweg naar het Provinciehuis in Utrecht

Alle afleveringen

00:51

Opening verbrede A27 betekent niet dat het werk gedaan is

Verkeersminister Cora van Nieuwenhuizen heeft het verbrede gedeelte van A27 en A1 tussen Utrecht, Eemnes en Bunschoten-Spakenburg geopend. Volgens de minister is de opening twee maanden eerder dan gepland. De opening van de snelweg betekent niet dat het werk gedaan is. De verbreding van de A27/A1 is een klein gedeelte van de aanpassingen rondom Utrecht. De werkzaamheden gaan nu verder aan de Ring Utrecht en Knooppunt Hoevelaken.
01:05

Opnieuw werkstraf voor zwembadpersoneel na dood Salam (9)

Een badmeester en twee badjuffen van zwembad ’t Gastland in Rhenen zijn in hoger beroep schuldig bevonden aan de dood van het 9-jarige meisje Salam uit Syrië. Ze zijn veroordeeld tot 60 uur werkstraf voor dood door schuld. Ook bij de rechtbank werden ze veroordeeld tot 60 uur werkstraf.
00:38

Vrachtwagen slaat om in Schalkwijk

Op de Provincialeweg in Schalkwijk is dinsdagochtend een vrachtwagen op zijn kant terechtgekomen. De vrachtwagen ligt deels in de sloot en zit vol met laminaat en pvc-vloeren.
01:05

Volledige vernieuwing gloednieuwe Hoog Catharijne dichterbij

De Zuidpassage in Hoog Catharijne is sinds afgelopen vrijdag geopend. Daarmee is de volledige vernieuwing van het gloednieuwe winkelcentrum dichterbij.
02:30

Droomhuis aan de Oudegracht in Utrecht

Je moet er wel wat voor neerleggen: het bijzondere huis kost ruim 1,8 miljoen.
00:48

Boerderij Werkhoven voor derde keer getroffen door brand

Het is al de derde brand in een maand tijd op de boerderij. Rondom de boerderij en panden zou sinds de vorige brand bewaking aanwezig zijn geweest. Sinds afgelopen vrijdag hadden de buurtbewoners die bewaking niet meer gezien.
00:37

Boerderij Werkhoven voor derde keer getroffen door stalbrand

Bij een boerderij in Werkhoven is voor de derde keer in korte tijd brand uitgebroken. Een loods staat volledig in brand en is niet meer te redden, laat een woordvoerder van de brandweer weten. Rond de dertig koeien en twintig stieren die in de stal stonden zijn omgekomen.
00:57

Advocaat Asia Bibi bezoekt dienst in Vianen

Saif-ul-Malook, de Pakistaanse advocaat van Asia Bibi tijdens is aanwezig bij een gebedsdienst in de Grote Kerk van Vianen voor de Pakistaanse Asia Bibi, de christen die jarenlang in de dodencel zat. Bibi is inmiddels vrijgesproken van godslastering, ze kwam woensdag vrij.
00:50

Leeuwinnen bereiden zich voor op finale play-offs

et Nederlands vrouwenvoetbalelftal bereidt zich in stadion Galgenwaard voor op de finale van de play-offs tegen Zwitserland.Winnaar van het tweeluik plaatst zich voor het WK in Frankrijk.

Vergelijkbare shows