VEED Awards

NIEUW
03:58
Geselecteerd Speelt nu af

Zó is het om je geld met YouTube te verdienen

Roel Maalderink deed verslag vanaf de roze loper van de VEED Awards 2019 en was benieuwd: hoe is het nou om je geld te verdienen met YouTube?

NIEUW
02:55
Geselecteerd Speelt nu af

Dit zijn de grote winnaars van de VEED Awards 2019!

In AFAS Live werden de VEED Awards 2019 uitgereikt, de 'Oscars' onder de YouTubers! Benieuwd wie de grote winnaars zijn? Bekijk dan snel deze video!

NIEUW
01:33
Geselecteerd Speelt nu af

YouTuber Kalvijn legt uit: dit zijn de VEED awards

Kelvin Boerma - op YouTube beter bekend als 'Kalvijn' - is met zijn ruim 1 miljoen volgers een hele populaire YouTuber. Daarnaast is hij één van de bedenkers van de VEED Awards, ofwel de grootste publieksprijzen in Nederland waar jaarlijks de beste YouTubers van Nederland worden bekendgemaakt. In aanloop naar deze uitreiking kunnen jong en oud stemmen op hun favoriet. Er zijn in totaal 13 categorieën, dus er worden meerdere prijzen uitgedeeld.

NIEUW
04:45
Geselecteerd Speelt nu af

VEED Awards: Hoe word je een succesvolle YouTuber?

Zaterdag 24 maart 2018 in Panama Amsterdam werden de Veed Awards uitgereikt, de Oscars onder de YouTubers! Wij waren aanwezig op de roze loper.

NIEUW
03:19
Geselecteerd Speelt nu af

En de AD aanmoedigingsprijs gaat naar...

Zaterdag 24 maart 2018 @ Panama Amsterdam werden de Veed Awards uitgereikt, de Oscars onder de YouTubers! In deze video komt een aantal winnaars aan het woord en wordt de AD journalistieke aanmoedigingsprijs uitgereikt.

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

Zaterdag is het weer zover: de Veed Awards!

Zaterdag 24 maart 2018 @ Panama Amsterdam is het weer tijd voor de Veed Awards!