Panenka: 'PSV heeft gewoon het beste team'

28 september 2018

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff de crisis bij NAC, de arrogantie van Ajax en de schwalbe van Berghuis.

Alle afleveringen

05:05

Panenka: 'Memphis is een soort rommelspits'

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam de opmars van het Nederlandse voetbal, het vertrek van Van Basten bij de FIFA en kunnen er twee kaarten voor Nederland-Frankrijk worden gewonnen.
04:53

Panenka: 'België huilt door omkoopschandaal'

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam het omkoopschandaal in België en de mooiste herinnering aan Nederland-Duitsland.
04:53

'Opstelling Ajax verzonnen door schoolmeester Louis'

Panenka van vijdag 5 oktober 2018.
04:55

Panenka: 'PSV heeft gewoon het beste team'

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff de crisis bij NAC, de arrogantie van Ajax en de schwalbe van Berghuis.
04:52

Panenka: 'Jankende Ronaldo kan zo in GTST'

Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam het verschil tussen PSV en Ajax, hoe verliefde Benjamin van Leer blundert en hoe Cristiano Ronaldo zo in GTST kan.
04:54

Panenka: 'Frenkie de Jong is redder Nederlands elftal'

Panenka is de wekelijke voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff de doorbraak van Frenkie de Jong, Dick Advocaat en een hond als assistent-trainer.
04:53

Panenka: 'Yolanthe heeft Sneijder op een roze wolk gezet'

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam het kwakkelende Feyenoord, de afscheidsinterland van Sneijder en het haar van Ryan Babel.
03:08

Panenka-special over Wesley: 'Schijt aan de hele wereld'

Voor de laatste interland van Wesley Sneijder kwamen Sjoerd Mossou en Hidde van Warmerdam bij elkaar voor een Panenka-special over 'deze kleine, grote speler'.
04:50

Panenka: 'De crisis van het Nederlandse voetbal is opgelost'

Panenka is de wekelijkse voetbalrubriek op deze site. Deze week bespreken Sjoerd Mossou en Etienne Verhoeff het Europese succes van Ajax en PSV, de matige selectie van Feyenoord en taalvirtuoos Jean-Paul de Jong

Vergelijkbare shows