diy: do-it-yourself

NIEUW
02:42
Geselecteerd Speelt nu af

Do it yourself: zo maak je een geknoopte wandhaak | vttv

Als een macramé wandkleed nog een brug te ver is, is een wandhaak met geknoopte ring wel een leuke start van een – wie weet – nieuwe hobby. In elk geval is het een mindful klusje én meteen een aanwinst aan de muur. Je maakt ‘m zelf!

NIEUW
01:41
Geselecteerd Speelt nu af

Thuiswerk DIY: zo maak je een workstation van hout | vttv

Verandering van spijs doet eten... Al helemaal bij een lange tijd thuiswerken, dan is het goed om de werkplek eens te veranderen. Met deze zelfgemaakte draagbare organizer verhuist de thuiswerkplek soepeltjes mee. Laptop onderin, papierwerk links en pennen on top. Succes!

NIEUW
01:45
Geselecteerd Speelt nu af

DIY: zo maak je een gevouwen kandelaar van klei | vttv

Gezellig flakkerend kaarslicht in een marmerlook jasje: deze gevouwen kandelaar maak je met klei gemengd met verf. Wil je er twee, vouw ze dan in verschillende richtingen voor een uniek paar.

meer verliefd op je huis

NIEUW
03:53
Geselecteerd Speelt nu af

Stylist Eva maakt een hele hoge ruimte knus

Uploaded by MyChannels

NIEUW
03:24
Geselecteerd Speelt nu af

Marianne geeft een rijtjeshuis landhuis-allure | vttv

Otto en Jolien wonen samen met hun kinderen met veel plezier in een nieuwbouwwoning in Bodegraven. Maar het interieur? Daar komen ze niet uit. Stylist Marianne schiet te hulp en tovert de ongezellige nieuwbouwwoning om tot een sfeervol landhuis.

NIEUW
03:29
Geselecteerd Speelt nu af

Fietje brengt licht in een donkere hoek met kleur | vttv

Jennifer houdt van bonte kleuren, Wout van een zo minimalistisch mogelijk interieur. Stylist Fietje brengt de excentrieke en minimalistische woonsmaken van het stel samen en vindt daarnaast een oplossing voor het indelingsprobleem. Bekijk hier de behind the scenes van Weer verliefd op je huis, aflevering 6

NIEUW
02:38
Geselecteerd Speelt nu af

Stylist Frans creëert een warmte met burnt orange | vttv

Martijn houdt van kleur en een grafische touch, maar Carolien wordt gelukkiger van lichte, rustige tinten en brocante elementen. Stylist Frans combineerde de uiteenlopende woonsmaken tot een bijzonder geheel. Bekijk hier de behind the scenes van Weer verliefd op je huis, aflevering 5

NIEUW
04:19
Geselecteerd Speelt nu af

Eva maakt een grote ruimte knus | vttv

Stefan en Lindie uit Zoetermeer zijn blij met hun grote woonkamer. Maar tegelijkertijd is dat ook het probleem. Hoe maak je er een gezellige ruimte van? Stylist Eva gaat de uitdaging aan en toont lef met kleur. Bekijk de behind the scenes van Weer verliefd op je huis, aflevering 4

NIEUW
04:16
Geselecteerd Speelt nu af

Marianne zorgt voor een zen huis | vttv

Yogaschool-eigenaren Margriet en Piet Jan brengen zen in andermans levens, maar missen het thuis. Een mooie uitdaging voor stylist Marianne. Ze verbindt de woonstijlen van het stel en brengt balans en rust in het appartement.

2x anders

NIEUW
03:06
Geselecteerd Speelt nu af

Een art wall maken, hoe doe je dat? | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje laat zien hoe je op 2 manieren een art wall maakt.

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Zo style je een wandrek: Marianne laat het zien | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne stylet op twee verschillende manieren een wandrek.

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Twee manieren om een side table te stylen | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje stylet op twee verschillende manieren een side table.

NIEUW
03:55
Geselecteerd Speelt nu af

Stylist Marianne laat zien hoe je een bank stylet | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne laat zien hoe je met één bank, twee verschillende zithoeken creëert. Een naturel en een ton-sur-ton bank.

NIEUW
02:10
Geselecteerd Speelt nu af

Een trolley stylen, hoe doe je dat? | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Fietje stylet op twee verschillende manieren een trolley.

NIEUW
04:07
Geselecteerd Speelt nu af

Stijlvolle slaapkamer? Zo maak je het bed op | vttv

In vttv 2x anders laten stylisten Fietje, Marianne en Liza in zien hoe je met kleine ingrepen grote stylingresultaten behaalt. Dit keer: stylist Marianne laat zien hoe je één bed, in 2 compleet verschillende stijlen opmaakt.

stylingtips van Marianne

NIEUW
02:59
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne: galerie op de wandplank | vttv

Af en toe een museum bezoeken is heerlijk. Maar wat als de museums dicht zijn? Of wat als je het liefst elke dag omgeven bent door kunst? Let dan even op, want Marianne laat zien hoe je van een simpele muur een art wall maakt.

NIEUW
02:33
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne: warmte op het aanrecht | vttv

Een afzuigkap, glimmende pannen en scherpe keukenmessen: alles in de keuken is nuttig, niet gezellig. Toch? Dat ziet Marianne graag anders. Met een paar simpele stylingtips brengt ze warmte op het aanrecht en maakt ze van een kille keuken een gezellige plek.

NIEUW
03:21
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne: glas op de vensterbank | vttv

‘Wat moet ik toch aan met de vensterbank?’ Marianne’s antwoord: iets anders dan een stoffige kamerplant. Ze gaat voor een stilleven van glas op de vensterbank. Zo’n schitterende opstelling zorgt niet alleen voor levendigheid voor het raam, maar laat ook al het licht door.

NIEUW
02:05
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne: groene orangerie in huis | vttv

Groen, groener, groenst. Wat ons betreft kunnen er niet genoeg planten in huis staan. Maar hoe je ervoor zorgt dat het geen overwoekerde jungle wordt is zo makkelijk nog niet. Stylist Marianne geeft in deze video stylingtips voor orangerie in huis.

NIEUW
02:23
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne: kleur op de grijze bank | vttv

De grijze bank is erg veelzijdig, maar écht gezellig is dat grijs niet. Daar weet Marianne Luning raad op. Door op de juiste manier accessoires en kleurvlakken toe te voegen, geeft ze het saaie grijs een kleurrijke optater. Bekijk hoe ze dat doet.

NIEUW
02:17
Geselecteerd Speelt nu af

Stylingtips van Marianne - winters witte kerst | vttv

Waar dromen we elk jaar weer van? Een witte kerst. Mocht het buiten niet wit zijn, dan halen we schitterende wittinten gewoon naar binnen. Stylist Marianne laat ons zien hoe je een wit kerststilleven maakt.

vintage shoppen met vtwonen

NIEUW
01:24
Geselecteerd Speelt nu af

Neem een kijkje in de vintage shop van Combitex | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Marianne bij Combitex & Even Anders, waar ze prachtig tinnen servies en ambachtelijk gemaakte kasten spot. Bekijk de video.

NIEUW
02:11
Geselecteerd Speelt nu af

De grootste vlooienmarkt van Europa? De IJ-hallen! | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is Fietje bij IJ-Hallen in Amsterdam, waar ze een set vintage meubels in koninklijke kleuren vindt en een kijkje neemt bij haar favoriete kraam voor nieuwe lampen. Bekijk de video.

NIEUW
01:59
Geselecteerd Speelt nu af

Antieke parels vinden? Neem een kijkje in Burbi | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en artdirector Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer shopt Marlon antiek bij Burbri, waar ze antieke vitrinekasten, industriële meubels en oude luiken en deuren spot. Bekijk de video:

NIEUW
02:14
Geselecteerd Speelt nu af

Design in vintage winkels: kijk mee bij Neef Louis | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Fietje bij Neef Louis, waar ze designklassiekers en industriële lampen vindt én laat zien hoe stijlgeschiedenis zich herhaalt. Bekijk de video.

NIEUW
02:13
Geselecteerd Speelt nu af

Vintage shoppen bij Jan van IJken | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen stylisten Fietje, Marianne en Marlon je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is Marlon bij Jan van IJken, waar ze een bijzondere collectie oude bouwmaterialen, glas in lood ramen en deuren uit 1900 tot 1930 vindt.

NIEUW
02:32
Geselecteerd Speelt nu af

Stylist Fietje neemt een kijkje bij Van Dijk & Ko | vttv

In vttv Vintage Shoppen nemen de stylisten je mee naar hun favoriete vintage woonwinkels. Dit keer is stylist Fietje bij Van Dijk & Ko, waar ze prachtige brocante items shopt. Ze spot onder andere een unieke collectie brocante uit Hongarije en vazen uit de jaren ’60. Bekijk de video.

trendvideo's

NIEUW
02:12
Geselecteerd Speelt nu af

Ontdek de nieuwe vtwonen keuken: basic greige | vttv

De gloednieuwe aanwinst in de vtwonen collectie: keuken Basic Greige. Stylist Kim van Rossenberg laat de veelzijdige keuken zien.

NIEUW
04:48
Geselecteerd Speelt nu af

Woontrend 2021: rust in huis - de bright bubble-trend | vttv

Wat een jaar is het geweest! Meer dan ooit hechten we waarde aan een veilige thuisbasis: compleet tot rust komen. Hoe je dit doet? Met lichte tinten, knuffelbare stoffen en rustige lijnen. Bekijk de video om te zien hoe Liza de bright bubble-trend in huis haalt.

NIEUW
04:47
Geselecteerd Speelt nu af

Woontrend 2021: alles over de culture club trend | vttv

Met de Culture Club trend neemt vtwonen-stylist Marianne je mee in een reis over de wereld. ‘Contrasten versterken elkaar,’ zegt ze. Dat idee was de basis voor dit huis waarin zij trends voor 2021 verwerkte. Meer weten? Bekijk hier de video.

NIEUW
03:51
Geselecteerd Speelt nu af

Woondtrend 2021: zo haal je de Japandi trend in huis | vttv

Bij het zien van de trends voor 2021 viel het vtwonen-stylist Fietje op dat veel trends uit Japan en Scandinavië kwamen. De twee gebieden liggen op de wereldkaart mijlenver uit elkaar, maar in beide culturen hebben ze de kunst van het zen wonen 100% onder de knie. Namelijk via de Japandi-trend.

overig

NIEUW
00:57
Geselecteerd Speelt nu af

vtwonen wint Mercure magazinemerk van het jaar 2020

Hiep hiep hoera! vtwonen is uitgeroepen tot magazinemerk van het jaar 2020! Tijdens een digitale awardshow werd de felbegeerde Mercur voor Magazinemerk van het jaar aan vtwonen uitgereikt. Hiermee werd vtwonen omschreven als ‘een sterk merk dat zich blijft vernieuwen.’

vtwonen in samenwerking met

NIEUW
08:15
Geselecteerd Speelt nu af

Klaar voor kleur: kleur make-over voor de zolder | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-kandidaten van Weer Verliefd op je huis kleur aan een geliefde die dat verdient. In aflevering 2: Otto en Jolien gunnen hun vrienden - en kersverse ouders! - Sebastiaan en Maaike een ruimte om te ontspannen.

NIEUW
08:27
Geselecteerd Speelt nu af

Klaar voor Kleur: Naomie krijgt een kleur make-over | vttv

In de videoserie Klaar voor Kleur geven oud-vtwonen-kandidaten kleur aan een geliefde die dat verdient. In deze video: de slaapkamer van Naomie uit Winkel krijgt een make-over.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Slaapkamer met hotel-chic allure, zo style je dat! | vttv

Stylist Frans heeft in aflevering 1 van 'Weer verliefd op je huis' (seizoen 14) de slaapkamer van Dennis en Bianca een make-over gegeven. In deze video deelt hij exclusieve tips voor het creëren van een fijne slaapsfeer én hoe je eenvoudig de styling aanpakt.

NIEUW
03:44
Geselecteerd Speelt nu af

Tips voor een zen-oase in de slaapkamer | vttv

In deze video deelt stylist Eva nóg meer tips om van de slaapkamer een heuse zen-oase te maken. Benieuwd hoe ze dat doet qua kleur, materiaal en sfeer? Ontdek het in de video.

NIEUW
03:08
Geselecteerd Speelt nu af

Binnenkijken in de droomkeuken van een foodblogger | vttv

Bij foodblogger en kookboekauteur Susan Aretz draait alles in het leven om eten. Niet gek dus dat de keuken de belangrijkste ruimte in haar huis is. Wij mochten een kijkje nemen in haar droomkeuken. Kijk je mee?

NIEUW
04:13
Geselecteerd Speelt nu af

Voorjaarsfrisse slaapkamer? Marianne laat het zien | vttv

In deze video deelt stylist Marianne nog meer tips om de slaapkamer voorjaarsfris te maken. Benieuwd hoe ze dat aanpakt qua kleur, materiaal en sfeer? Ontdek het hier.